Φτιάξε το σώμα που θες για το καλοκαίρι από τώρα!

By

Μπορεί ακόμα να είσαι σε χειμερινό mood, όμως ο Ιανουάριος έφυγε  και μαζί του πρέπει να διώξεις τις κακές συνήθειες του χειμώνα. Μας χωρίζουν μόνο 4 μήνες από τις πρώτες μας βουτιές, γι’ αυτό εξοπλίσου με θέληση και υπομονή για να φτιάξεις το κορμί που θες και αυτό το καλοκαίρι.

Ακολούθησε πιστά τα παρακάτω tips και πες αντίο στο παλιό σου σώμα.

Μην περιμένεις τον Μάιο για να ξεκινήσεις πάλι την αντικυτταριτιδική σου κρέμα
Ξεκίνα από τώρα να εφαρμόζεις την αγαπημένη «καλοκαιρινή» σου κρέμα. Χρησιμοποίησε την 1-2 φορές την ημέρα ιδανικά ή έστω το βράδυ και άφησε την να δράσει όπως εκείνη ξέρει.

proetoimasia-kalokairi-kremes

Ξεκίνα εντατικά γυμναστική
Βάλε την άσκηση στη ζωή σου. Εκτός από ένα όμορφο και σφικτό σώμα, θα σου προσφέρει και καλή υγεία ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σου αλλά και την αντοχή σου. Προτίμησε να συνδυάσεις ένα αερόβιο πρόγραμμα για να κάνεις το μεταβολισμό σου να δουλέψει αλλά και ασκήσεις ενδυνάμωσης για να τονώσεις το σώμα σου.

proetoimasia-kalokairi-gumnastiki

Βάλε τα λαχανικά και φρούτα στη διατροφή σου
Ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή. Πρόσθεσε στο διαιτολόγιο σου τα φρούτα και λαχανικά, έτσι θα σε κάνουν να χορταίνεις πιο εύκολα, είναι λιποδιαλυτικά και θα σου τονώσουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα σε μια εποχή, που είναι γεμάτη ιώσεις.

laxanika-proetoimasia-kalokairi

Αγάπα τον εαυτό σου
Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου και για ό,τι δεν σου αρέσει δούλεψε. Μην απελπίζεσαι, όλα διορθώνονται!

proetoimasia-kalokairi

Καλή αρχή!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News