Γυμνάσου σαν την Gwyneth Paltrow που ξέρει τι πρέπει να κάνει για ένα τέλειο και υγιές σώμα!

By

Ομολογώ πως παλαιότερα δεν μου άρεσε καθόλου σαν γυναίκα. Όσο μεγαλώνει, όμως, (σήμερα είναι 47 χρονών) γίνεται όλο και πιο όμορφη και λαμπερή. Το σώμα της είναι άκρως εντυπωσιακό ενώ, όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν, η προπονήτριά της Tracy Anderson, τη βοήθησε να αποκτήσει οπίσθια στρίπερ και να αλλάξει εντελώς το σώμα της.

kl_paltrow01

Πριν από λίγο καιρό η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός (είχε πάρει Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Ερωτευμένος Σαίξπηρ) μίλησε για το πώς γυμνάζετα στα 42 της αλλά και για το τι τρώει καθημερινά. Πάρε μια γεύση και εμπνεύσου…

“Πιστεύω πολύ στη γυμναστική, στο γέλιο, στο σεξ και στο να είσαι ο εαυτός σου”, είπε και συνέχισε, “Η καθημερινότητά μου είναι η ίδια κάθε μέρα της εβδομάδας. Πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο, κάνω μια ώρα dance cardio και μετά πάω στη δουλειά μου”.

kl_paltrow02

“Για μεσημεριανό θα φάω συνήθως μια μεγάλη σαλάτα με ψητό κοτόπουλο και μετά για βραδινό θα φάω ό,τι θέλω. Τα περισσότερα βράδια τρώω μαζί με τα παιδιά κοτόπουλο με μπρόκολο ή μακαρόνια ή ψητό κοτόπουλο με πατάτες”, είπε για τις διατροφικές της συνήθειες και συνέχισε, “Η φιλοσοφία που έχω για το φαγητό είναι: Τίποτα δεν πρέπει να έχει κανόνες. Δεν πιστεύω στο να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου πράγματα”.

Αυτά είναι τα tips που ακολουθεί η ίδια στην καθημερινότητά της: 

  • Τρέξε περισσότερο αν θέλεις να φας περισσότερο.
  • Βάλε έναν στόχο και κυνήγησέ τον.
  • Κάνε κάθε φορά αυτό το κάτι παραπάνω για να βελτιώνεσαι συνεχώς.
  • Σήκωνε λίγα βάρη ειδικά αν είσαι γυναίκα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News