Γυμνάζεσαι άραγε αρκετά; Αυτή η έρευνα θα σου πει τι ακριβώς κάνεις λάθος!

By

Το να γυμνάζεσαι έστω και λίγο είναι πολύ καλύτερο από το να μη γυμνάζεσαι καθόλου. Μετά από χρόνια έρευνας, όμως, οι ειδικοί λένε πως η μισή ώρα γυμναστική την ημέρα δεν είναι αρκετή και πως πρέπει τουλάχιστον να διπλασιάσεις το χρόνο εκγύμνασης.

Πιο συγκεκριμένα οι ερευνητές βρήκαν πως οι άνθρωποι που γυμνάζονται για περίπου 30 λεπτά την ημέρα ελαττώνουν πολύ λίγο τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων. Από την άλλη μεριά εκείνοι που γυμνάζονται από 1 έως 2 ώρες την ημέρα μειώνουν με την πάροδο του χρόνου τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων κατά 20-35%.

kl_gymnastiki01

Συμπερασματικά έχω να σου πω το εξής: Εννοείται πως είναι καλύτερα να γυμνάζεσαι για 30 λεπτά την ημέρα από το να μη γυμνάζεσαι καθόλου. Αν, όμως, έχεις το χρόνο να γυμναστείς φρόντισε να το κάνεις για λίγο παραπάνω. Ακόμα και αν δεν έχεις τη διάθεση να πας στο γυμναστήριο, προσπάθησε να ιδρώσεις στο σπίτι.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα