Η Acroyoga σας φέρνει πιο κοντά!

By

Μια προπόνηση ιδανική για ζευγάρια 

Θέλεις να γυμναστείς παρέα με το ταίρι σου; Τότε δοκιμάσετε μαζί κάτι… νέο!

Γνώρισε την Acroyoga!

“… μοιάζει με μια πρόσκληση για εξερεύνηση του ταιριάσματός σας, σε ένα άλλο, πρωτόγνωρο επίπεδο, όπου πρωταγωνιστεί η κίνηση και η αρμονία”.

Πρόκειται για ένα συνδυασμό εύκολων και ασφαλών ακροβατικών κινήσεων, που συνδυάζονται με γιόγκα και ταϊλανδέζικο μασάζ εστιάζοντας στην ισορροπία, τη δύναμη και την ευλυγισία.

Μην τρομάζεις. Δεν χρειάζεται να έχεις προϋπηρεσία στα ακροβατικά ή την ενόργανη γυμναστική, ούτε θα πρέπει ο άντρας να είσαι κατ’ ανάγκη μπρατσωμένος.

Οι κινήσεις της Acroyoga βασίζονται στη βαρύτητα και έχουν δημιουργηθεί περισσότερο με τεχνική προοπτική, παρά δυναμική.

Κάθε φορά ένας από τους δυο σας θα είναι η βάση, την ώρα που ο άλλος θα αιωρείται.

acroyoga

Η αναζήτηση της σωστής ισορροπίας θα οδηγήσει στην τέλεια επικοινωνία μεταξύ των σωμάτων σας – με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι αν βρισκόσασταν στην υποφωτισμένη κρεβατοκάμαρα σας!

Το πιασες το υπονοούμενο;!…Οk στο δίνω και πιο περιφραστικά: με τα σώματά σας το ένα πάνω στ’ άλλο, αυξάνεται αναπόφευκτα και το επίπεδο οικειότητας.

Η Alissa Bonneville, ιδιοκτήτρια του Studio CirQus στο Μόντρεαλ του Καναδά ( ένα γυμναστήριο εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους “ζευγαρώματα”, με την Acroyoga στην πρώτη γραμμή) λέει χαρακτηριστικά:

“Θα σας αναγκάσει να γνωρίσετε το άλλο πρόσωπο σε ένα πιο οικείο επίπεδο, αλλά μέσα από τη σωματική άσκηση”

Πάρε μια ιδέα

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News