Η άσκηση Barre που θα βάλει φωτιά στα οπίσθια και τα πόδια σου!

By

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές το μόνο πράγμα που θέλουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να χάσουν τα κιλάκια που πήραν στις διακοπές και να προετοιμαστούν για το Φθινόπωρο που έρχεται.

Στα πλαίσια, λοιπόν, της ανανέωσης θέλεις και εσύ (όπως και οι περισσότερες) να βάλουν στο παιχνίδι και την γυμναστική. Για να δώσεις το σχήμα που θέλεις στα οπίσθια και τα πόδια σου σου προτείνω να κάνεις την παρακάτω άσκηση.

Σύμφωνα με την γυμνάστρια, Tanya Becket, αυτή η άσκηση γυμνάζει τους μηρούς, τους γλουτούς και τον κορμό.

kkep_butt01

Πώς να κάνεις την άσκηση

  • Ξεκίνα ανοίγοντας τα πόδια σου όπως θα το έκανες αν ήταν να κάνεις ένα squat. Γύρνα τις μύτες των ποδιών σου προς τα έξω.
  • Λύγισε τα γόνατά σου και κάνε ένα κάθισμα. Σήκωσε το ένα πέλμα σου και κάνε καθισματάκια έχοντάς το σηκωμένο. Κράτα το άλλο σου πέλμα στο έδαφος.
  • Κάνε στην αρχή την άσκηση για 10-20 δευτερόλεπτα. Έπειτα, πρόσθεσε σιγά-σιγά και μερικά ακόμα δευτερόλεπτα. Μόλις τελειώσεις με το ένα σηκωμένο πέλμα, κατέβασέ το και σήκωσε το άλλο σου πέλμα.
  • Αν θέλεις, μπορείς να σηκώσεις και τα δύο σου πέλματα προσπαθώντας ταυτόχρονα να ισορροπείς. Αυτό θα κάνει λίγο πιο δύσκολη την άσκηση και θα έχει ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News