Η Νο1 άσκηση για να αποκτήσεις τη λεπτή μέση της Beyonce!

By

Μπορεί να είναι χυμώδης και να έχει ένα ζουμερό κορμί αλλά η Beyonce έχει απίστευτη λεπτή μέση. Πώς το καταφέρνει αυτό γιατί εμείς έχουμε μάθει να πιστεύουμε πως μια γυναίκα που είναι γενικά ζουμερή δεν μπορεί παρά να έχει και κοιλίτσα.

Κι όμως, η Beyonce αποδεικνύει το αντίθετο και μας λέει και πώς το καταφέρνει.

kl_bey01

Ο personal trainer της τραγουδίστριας, Marco Borges, λέει πως η αγαπημένη άσκηση της Beyonce είναι ένας συνδυασμός push-ups και side kick. “Tα push-ups γυμνάζουν τους μύες του στήθους, τα χέρια και τους ώμους ενώ τονώνουν όλο τον κόρμο. Το side kick από την άλλη γυμνάζει τους πλάγιους κοιλιακούς”, λέει ο Borges.

Nα τι πρέπει να κάνεις: Ξεκίνα από τη στάση του puh-up. Λύγισε τα χέρια σου και κάνε ένα push-up. Μόλις επιστρέψεις σήκωσε το δεξί σου πόδι και κλώτσα κάτω από το σώμα σου προς τα δεξιά. Αν νιώθεις ότι ισορροπείς σήκωσε και το αριστερό σου χέρι. Κάνε ακόμα ένα push-up και κλώτσα με το άλλο σου πόδι. Επανέλαβε 12-15 φορές.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

“Ήμουν εθισμένη με το τρέξιμο! Μέχρι που ξεκίνησα τα βάρη και άλλαξε το σώμα μου…”

Μια αληθινή ιστορία που θα σε εμπνεύσει! “Ξεκίνησα να γυμνάζομαι κάνοντας γιόγκα και τρέχοντας αλλά πολύ γρήγορα εθίστηκα στις...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Η πιο δημοφιλής fitness Instagramer στον κόσμο, Kayla Itsines, σου δείχνει εύκολες ασκήσεις για την εγκυμοσύνη σου!

Αν είσαι έγκυος και θέλεις να κάνεις κάτι για να συνεχίσεις να έχεις ενέργεια, όμορφη διάθεση και όμορφο, γυμνασμένο...
Διαβάστε Περισσότερα