Κάνε spinning 20 λεπτά κάθε μεσημέρι πριν τις γιορτές για τέλειο γραμμωμένο κορμί! (video)

By

Γνώρισα την κολλητή μιας φίλης μου τις προάλλες και πραγματικά τέτοιον άνθρωπο με πάθος και λατρεία προς τη γυμναστική δεν είχα συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Η Μαρία, είναι άρρωστη με τη γυμναστική η οποία φυσικά συνδυάζεται με μία υγιεινή διατροφή. Δασκάλα στο επάγγελμα, σχεδόν επί καθημερινής βάσης, πηγαίνει στο γυμναστήριο και κάνει όλα τα είδη της γυμναστικής που υπάρχουν.

Για το κορμί της φυσικά δεν έχω  λόγια, αλλά απ’ ότι κατάλαβα δεν το κάνει γι’ αυτό. Ήθελε να γίνει γυμνάστρια, μου εκμυστηρεύεται γιατί αγαπάει ό,τι έχει να κάνει με την άσκηση. Τα ρούχα που επιλέγει να φοράει, κάθε άλλο παρά προκλητικά είναι. Γι’ αυτό λοιπόν συμπέρανα ότι ασκείται καθαρά και μόνο για λόγους προσωπικής της ευχαρίστησης και φυσικά υγείας. Τελευταία μου λέει, διάβασε μία έρευνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας κι είχε να κάνει με το spinning. Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή ένα 20λεπτο spinning την ημέρα θα βελτιώσει τον ύπνο σου, θα σε γυμνάσει και παράλληλα θα σου κάψει το λίπος! Θέλεις κι άλλα;

spinnin

Στη μελέτη τα πειραματόζωα που ήταν ποντίκια, έτρεχαν κάθε μεσημέρι. Παρήγαγαν λοιπόν, ειδικές πρωτείνες που υπάρχουν στα κύτταρα οι οποίες ρυθμίζουν τις συνήθειες του ύπνου.
Στο παρακάτω βίντεο θα δεις το πρόγραμμα που είναι καλό να ακολουθήσεις αν θέλεις να έχεις τα παραπάνω οφέλη. Αν  κάνεις κάθε μεσημέρι θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα.

Σίγουρα ο προπονητής σου, αν του το δείξεις θα το γνωρίζει, αλλά σε περίπτωση που δεν έχεις γυμναστεί ποτέ στη ζωή σου, καλό είναι να επισκεφθείς το συντομότερο δυνατό ένα γυμναστήριο. Δε χρειάζεται να δώσεις πολλά χρήματα και να πας σε κάποιο που σου προσφέρει ανέσεις και  πολυτέλειες. Να γυμναστείς θέλεις στο κάτω κάτω.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News