Κάνε τους κοιλιακούς σου πλάκα με μερικές ασκήσεις στην άμμο!

By

Τώρα που πλησιάζει η ώρα για την πρώτη σου εξόρμηση στην παραλία καλό είναι να ξέρεις και μερικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στην άμμο για ακόμα πιο τονισμένο σώμα.

Όπως γνωρίζεις η γυμναστική στην άμμο είναι πολύ πιο δύσκολη υπόθεση από αυτήν που κάνεις στο στρωματάκι του σπιτιού σου μιας και η άμμος δεν είναι ποτέ εντελώς σταθερή.

Οι fitness bloggers, Karena και Katrina, από το αγαπημένο μου blog, Tone it Up, σου δείχνουν μερικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στην παραλία. Δοκίμασέ τις.

Άγγιξε τα δάχτυλά σου: Ξάπλωσε ανάσκελα, σήκωσε τα πόδια σου σε ορθή γωνία με τον κορμό σου και προσπάθησε με τα χέρια σου να αγγίξεις τα δάχτυλα των ποδιών σου. Έπειτα επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 20 επαναλήψεις.

kl_paralia01

Down Dog to Forearms: Ξεκίνα από τη στάση του σκύλου σχηματίζοντας τις πλευρές ενός τριγώνου με το σώμα σου. Ακούμπα, δηλαδή, μόνο τις μύτες των ποδιών σου και τις παλάμες σου στο έδαφος. Έπειτα λύγισε τα γόνατά σου και τους αγκώνες σου μέχρι να ακουμπήσουν στο έδαφος. Επέστρεψε στη στάση του σκύλου. Κάνε 20 επαναλήψεις.

kl_paralia02

Knee to Elbow: Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας. Έπειτα προσπάθησε με το ένα σου γόνατο και περιστρέφοντας τη λεκάνη σου να ακουμπήσεις όσο γίνεται τον αντίθετο αγκώνα σου. Κάνε 20 επαναλήψεις και έπειτα κάνε το ίδιο με το άλλο σου γόνατο.

kl_paralia03

Plunk Tuck Jumps: Ξεκίνα και πάλι από τη στάση της σανίδας και με τα δυο σου πόδια πήδα -χωρίς να σηκώσεις τις παλάμες σου από το έδαφος- φέρνοντας τα πέλματά σου όσο πιο κοντά στα χέρια σου γίνεται. Έπειτα πήδα και πάλι πίσω καταλήγοντας σε σανίδα. Κάνε 20 επαναλήψεις.

kl_paralia04

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News