Κάψε λίπος με 3 προγράμματα διαλειμματικής προπόνησης για διάδρομο

By

 


Ακόμα κι αν κάνεις διαλειμματική άσκηση μία ή δύο φορές τη βδομάδα, όταν κάνεις το ίδιο πρόγραμμα κάθε φορά χρειάζεται λιγότερο προσπάθεια καθώς το σώμα σου δυναμώνει.


Κάνε εναλλαγές με το διαλειμματικό σου πρόγραμμα με ένα από τα παρακάτω 3 προγράμματα για διάδρομο!

1. Σπριντ σε ευθεία

Ρύθμισε το διάδρομο σε κλίση 1% και τρέξε ή περπάτα γρήγορα (πρέπει να λαχανιάσεις τελείως) για 30 δευτερόλεπτα. Επέστρεψε σε κανονική ένταση για 60 δευτερόλεπτα. Επανέλαβε 9 φορές.

run_keepup

2. Ανεβοκατεβάσματα

Τρέξε ή περπάτα για 30 δευτερόλεπτα σε κλίση 8% και στη συνέχεια τρέξε ή περπάτα για 60 δευτερόλεπτα σε κλίση 1%. Επανέλαβε 9 φορές.

keepup_run

3. Διαρκής αναρρίχηση

Ρύθμισε το διάδρομο σε κλίση 8% και περπάτα ή τρέξε για 30 δευτερόλεπτα (πρέπει να λαχανιάσεις τελείως), μειώνοντας στη συνέχεια την ταχύτητα για 60 δευτερόλεπτα, και πάλι όμως σε κλίση 8%. Επανέλαβε 9 φορές.

Tip: Δοκίμασε ανά τρεις μέρες να ενναλλάσσεις διαδοχικά τα τρία αυτα προγράμματα για τρεις τουλάχιστον εβδομάδες και μοιράσου μαζί μου τα αποτελέσματα!

No pain No gain

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
Beauty Περιποίηση

Summer checklist: Τα αντηλιακά που χρειάζεσαι για προστασία κάτω από τον ήλιο και λαμπερό μαύρισμα

Η απολαυστική διαδικασία της προετοιμασίας για τις διακοπές έρχεται πάντα με ένα checklist στο οποίο τα αντηλιακά που θα...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
FITNESS KeepUp Like a Star

Alessandra Ambrosio: Μας δείχνει στη Μύκονο το τέλειο σώμα της και εμείς σου λέμε τι τρώει και πώς γυμνάζεται!

Λένε ότι όταν οι άγγελοι της Victoria’s Secret προπονούνται για το show είναι σαν να προπονούνται για τους Ολυμπιακούς...
Διαβάστε Περισσότερα