Κάψε λίπος με 3 προγράμματα διαλειμματικής προπόνησης για διάδρομο

By

 


Ακόμα κι αν κάνεις διαλειμματική άσκηση μία ή δύο φορές τη βδομάδα, όταν κάνεις το ίδιο πρόγραμμα κάθε φορά χρειάζεται λιγότερο προσπάθεια καθώς το σώμα σου δυναμώνει.


Κάνε εναλλαγές με το διαλειμματικό σου πρόγραμμα με ένα από τα παρακάτω 3 προγράμματα για διάδρομο!

1. Σπριντ σε ευθεία

Ρύθμισε το διάδρομο σε κλίση 1% και τρέξε ή περπάτα γρήγορα (πρέπει να λαχανιάσεις τελείως) για 30 δευτερόλεπτα. Επέστρεψε σε κανονική ένταση για 60 δευτερόλεπτα. Επανέλαβε 9 φορές.

run_keepup

2. Ανεβοκατεβάσματα

Τρέξε ή περπάτα για 30 δευτερόλεπτα σε κλίση 8% και στη συνέχεια τρέξε ή περπάτα για 60 δευτερόλεπτα σε κλίση 1%. Επανέλαβε 9 φορές.

keepup_run

3. Διαρκής αναρρίχηση

Ρύθμισε το διάδρομο σε κλίση 8% και περπάτα ή τρέξε για 30 δευτερόλεπτα (πρέπει να λαχανιάσεις τελείως), μειώνοντας στη συνέχεια την ταχύτητα για 60 δευτερόλεπτα, και πάλι όμως σε κλίση 8%. Επανέλαβε 9 φορές.

Tip: Δοκίμασε ανά τρεις μέρες να ενναλλάσσεις διαδοχικά τα τρία αυτα προγράμματα για τρεις τουλάχιστον εβδομάδες και μοιράσου μαζί μου τα αποτελέσματα!

No pain No gain

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα