Φτιάξε κοιλιακούς πέτρα σε 8 λεπτά με το Kettlebell

By

Εάν αισθάνεσαι πως έχεις «κολλήσει» στη μονότονη γυμναστική σου και ψάχνεις συνεχώς νέες προκλήσεις, τότε αυτό το workout θα σε ξεκουνήσει για τα καλά! Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και οι εμφανίσεις σου με μαγιό και crop tops είναι επιβεβλημένες. Δείξε άφοβα την κοιλιά σου, ειδικά τώρα που θα ξεκινήσουμε παρέα το super workout για κοιλιακούς πέτρα μόνο σε 8 λεπτά. Ετοιμάσου να βάλουμε στο παιχνίδι το Kettlebell.

Για τις αρχάριες:

Τα kettlebells είναι γνωστά και ως δράμια ή girya στα ρωσικά αποτελούν το νέο trend στη γυμναστική με βάρη. Το Kettlebell είναι φτιαγμένο από χυτοσίδηρο ή ατσάλι, θα το βρεις σε σφαιρικό σχήμα και διαθέτει μια χειρολαβή, ενώ η τιμή τους είναι αρκετά προσιτή. Θα είναι το νέο σου εργαλείο – θησαυρός, όχι μόνο σ’ αυτό το workout, καθώς κατά τη διάρκεια της άσκησης με Kettlebell ενεργοποιούνται πολλές μυϊκές ομάδες και αρθρώσεις του σώματος σου ταυτόχρονα.

abs-kettlebell-keepup

Το καταλαβαίνω πως υπάρχουν μέρες που γυρίζεις ψόφια από τη δουλειά και άλλες που ο καλός καιρός δεν αφήνει το μυαλό σου εντός λεκανοπεδίου, πριν αρχίσεις να ταξιδεύεις σε παραδεισένιες παραλίες, θυμήσου πως δεν πρέπει να παραμελείς τη γυμναστική σου. Αφιέρωσε στον εαυτό σου μόνο 8 λεπτά 3 έως 4 φορές την εβδομάδα και γύμνασε τους κοιλιακούς σου χρησιμοποιώντας μόνο ένα πατάκι γυμναστικής και ένα Kettbell. Όταν δεις τα αποτελέσματα, θα θες κι άλλο…

Πάρε το Kettbell στα χέρια σου και ξεκινάμε:

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News