Με αυτές τις ασκήσεις γλουτοί και πόδια θα πάρουν φωτιά! (video)

By

Είμαι λάτρης της γυμναστικής κι ό,τι πέσει στην αντίληψη μου που έχει σχέση με αυτήν, μπαίνω και το διαβάζω ή το βλέπω. Ευτυχώς τα social media αποτελούν σημαντική πηγή ειδήσεων και λίγο πριν κοιμηθώ κάνοντας ένα σερφάρισμα έπεσα σε ένα βίντεο που θα ενθουσιάσει όλες τις γυναίκες!

Η καθημερινή άσκηση σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή σου εξασφαλίζει σωματική και ψυχική υγεία. Φυσικά αυτό έχει αποδειχτεί σε μελέτες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς και δεν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα. Υπάρχουν ωστόσο πολλά είδη άσκησης που κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει να κάνει, ανάλογα με τη δουλειά που κάνει (αν είναι καθιστική ή όχι) κι ανάλογα με τον σωματότυπο, την ηλικία και τα κιλά της. Αυτά μπορεί να τα συζητήσει με το γυμναστή της προκειμένου να την  κατευθύνει ανάλογα.

moudiasmastaakra_keepup

Υπάρχουν όμως και ασκήσεις που μπορούν να γίνουν απ’ όλες μας και θα μας χαρίσουν- αν είμαστε τυπικές και πειθαρχημένες-τέλειους γλουτούς  και γραμμωμένα πόδια. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τις ασκήσεις αυτές και όταν δοκιμάσεις να τις κάνεις, από την πρώτη κιόλας μέρα θα καταλάβεις τη διαφορά στο σώμα σου και συγκεκριμένα στα σημεία αυτά.

Όλα τα πράγματα θέλουν προσπάθεια, πόσο μάλλον αυτά που έχουν να κάνουν με το σώμα μας. Από την στιγμή που θα κάνεις κι εσύ τις ασκήσεις σου εγγυώμαι ότι οι γλουτοί και τα πόδια σου θα πάρουν φωτιά!

Tip: Η σωστή εκτέλεση της άσκησης και οι επαναλήψεις έχουν σημασία. Κράτα πάντα δυνατό τον κορμό σου με σφιχτούς κοιλιακούς και ραχιαίους.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News