Μόλις 5 λεπτά χρειάζεσαι για να αποκτήσεις ένα όμορφο σώμα (Μη σκας, θα περάσουν γρήγορα)!

By

Τι στο καλό; Ούτε 5 λεπτά δεν έχεις κάθε πρωί για να αφιερώσεις στο σώμα σου; Ουσιαστικά δεν το κάνεις για να έχεις μόνο ένα όμορφο σώμα, το κάνεις για να είσαι υγιής και αυτός είναι και ο λόγος που με βλέπεις να χτυπιέμαι και να σε πρήζω μέρα-νύχτα.

Αφιέρωσε μόνο 5 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σου (δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ πως ο χρόνος σου είναι πολύτιμος) για να μπορέσεις να ζήσεις πολύ περισσότερα χρόνια γεμάτα υγεία και ενέργεια.

Δες τις ασκησούλες που σου προτείνω να κάνεις παρακάτω και μην δυσανασχετείς. Άλλωστε 5 λεπτά είναι, θα περάσουν!!

Ανάποδες προβολές και χέρια πάνω από το κεφάλι

kl_askisi01

Ξεκίνα με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κάνε μια ανάποδη προβολή πηγαίνοντας το δεξί σου πόδι προς τα πίσω. Θέλεις το γόνατό σου να σχηματίζει ορθή γωνία με το πάτωμα. Καθώς κάνεις την προβολής σηκώνεις και τα δυο σου χέρια στον αέρα. Επιστρέφεις στην αρχική σου θέση και κάνεις προβολή με το άλλο σου πόδι σηκώνοντας πάλι τα χέρια σου. Επανέλαβε εναλλάξ για 60 δευτερόλεπτα.

Πηδηματάκια με προβολές και σανίδα

kl_askisi05

Ξεκίνα με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κάνε ένα πηδηματάκι και προσγειώσου σε προβολή με το δεξί σου πόδι πίσω. Από εκεί με πηδηματάκι άλλαξε πόδι και πέσε σε προβολή με το αριστερό σου πόδι πίσω. Κάνε το ίδιο για 30 δευτερόλεπτα. Έπειτα έλα στη στάση της σανίδας και μείνε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.

Το κάθισμα το φυλακισμένου

kl_askisi02

Ξεκίνα με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων και τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι. Κράτα το στήθος σου ψηλά και τον κορμό σου σφιχτό. Χαμήλωσε σε ένα κάθισμα. Σήκω και άγγιξε με το γόνατό σου τον αγκώνα σου. Κατέβασέ το πόδι σου, κάνε ένα κάθισμα και κάνε το ίδιο με το αντίθετο γόνατο. Κάνε την ίδια άσκηση εναλλάξ για 60 δευτερόλεπτα.

Πηδηματάκια με κάθισμα και μισή γέφυρα

kl_askisi04

Ξεκίνα με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κάνε ένα πηδηματάκι και προσγειώσου σε κάθισμα. Επανέλαβε για 30 δευτερόλεπτα. Έπειτα ξάπλωσε ανάσκελα στο έδαφος με τα γόνατά σου λυγισμένα και τα πέλματά σου να ακουμπάνε στο έδαφος. Ανασήκωσε τη λεκάνη σου και μείνε εκεί για 30 δευτερόλεπτα.

Πους απ σε πλαϊνή σανίδα

kl_askisi03

Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας. Κάνε ένα πους απ και καθώς ανεβαίνεις σήκωσε το δεξί σου χέρι γυρίζοντας σε πλαϊνή σανίδα. Επέστρεψε στην κανονική σανίδα. Αυτή είναι μια επανάληψη. Κάνε το ίδιο για 60 δευτερόλεπτα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News