Μόνο αυτές τις 5 ασκήσεις χρειάζεσαι για τέλειους γλουτούς!

By

Έχεις δει εκατοντάδες ασκήσεις που υπόσχονται να γυμνάσουν τα οπίσθιά σου κατά καιρούς. Εγώ έψαξα και βρήκα τις 5 ασκήσεις που θα κάνουν πραγματικά δουλειά. Και η αλήθεια είναι πως μόνο αυτές χρειάζεσαι. Κάν’τις καθημερινά για ένα διάστημα και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου…

Sumo Squat Jumps

keep_01

Στάσου με τα πόδια σου ανοιχτά και τις μύτες τους να κοιτάνε προς τα έξω. Λύγισε τα γόνατά σου και κάνε ένα βαθύ κάθισμα. Έπειτα πήδα με έκρηξη. Ξαναχαμήλωσε και συνέχισε το ίδιο κάνοντας 3 σετ των 20 δευτερολέπτων το καθένα.

Surrenders

keep_02

Στάσου με τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι και φέρε το δεξί σου γόνατο στο πάτωμα. Φέρε και το αριστερό σου γόνατο. Σήκωσε το δεξί σου γόνατο, πάτα στο πέλμα και έλα σε ένα βαθύ κάθισμα. Έπειτα σήκω όρθια. Αντέστρεψε την άσκηση και φέρε το αριστερό σου γόνατο στο πάτωμα αυτή τη φορά για να ολοκληρώσεις μια επανάληψη. Κάνε το ίδιο για 1 λεπτό.

Split Lunge Jumps

keep_03

Στάσου με τα πόδια σου ενωμένα και τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα. Πήδα και πέσε σε μια προβολή με το αριστερό σου πόδι μπροστά. Πίεσε και με τα δυο σου πόδια και πήδα και πάλι στον αέρα μέχρι να ενώσεις και πάλι τα πόδια σου. Την ίδια στιγμή πέσε σε μια προβολή προς τα πίσω με το αριστερό σου πόδι. Συνέχισε το ίδιο με το άλλο πόδι τώρα. Όλο αυτό είναι μια επανάληψη. Κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς σε 1 λεπτό.

Single-Leg Bridge

keep_04

Ξάπλωσε ανάσκελα και φέρε το αριστερό σου γόνατο στο στήθος σου. Κράτα το με τα χέρια σου. Σήκωσε τη λεκάνη σου και πίεσε το δεξί σου πέλμα στο έδαφος. Χαμήλωσε και επανέλαβε 12-15 φορές από την κάθε μεριά. Κάνε συνολικά 3 σετ.

Single-Leg Toe Touch

keep_05

Ξεκίνα από όρθια στάση έχοντας όλο σου το βάρος στο αριστερό σου πόδι.

Κρατώντας την σπονδυλική σου στήλη σε ευθεία, σκύψε μπροστά λυγίζοντας το αριστερό σου γόνατο και αγγίζοντας με τα δάχτυλά σου το έδαφος. Κράτα τους κοιλιακούς σου σφιχτούς. Το δεξί σου πόδι πάει πίσω για ισορροπία. Σήκω και πάλι στην αρχική σου θέση. Κάνε 12-15 επαναλήψεις από την κάθε μεριά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News