Η Nicole Scherzinger μας δείχνει 3 ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς και ώμους!

By

Μπορώ να πω ότι τη θαυμάζω από παλιά… από τότε που ήταν μέλος των Pussycat Dolls. Πάντα ήταν γυμνασμένη, χόρευε εκπληκτικά και έδειχνε να ξέρει τι κάνει. Όπως όλα δείχνουν εξακολουθεί να ξέρει τι κάνει μιας και γυμνάζεται χωρίς σταματημό 4 φορές την εβδομάδα κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και αερόβιες.

Δες τις 3 ασκήσεις που σου προτείνει για τέλειους κοιλιακούς και ώμους και αφιέρωσε 10 λεπτά από το χρόνο σου για να τις κάνεις.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να κάνεις τις ασκήσεις 3 φορές την εβδομάδα και να επαναλαμβάνεις την καθεμιά 2-3 φορές χωρίς να ξεκουράζεσαι ενδιάμεσα.

Μια μπάλα 2-4 κιλών και δύο μικρές πετσετούλες είναι τα μόνα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις.

Για τον κορμό

kl_nicole01

Κράτα μια μπάλα με βάρος με τα δυο σου χέρια μπροστά από τους γοφούς σου και στάσου με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων και τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα. Περιστρέφοντας τους ώμους σου προς τα αριστερά, φέρε την μπάλα προς τον αριστερό σου γοφό.

Έπειτα με μια γρήγορη κίνηση σήκωσε την μπάλα διαγωνίως δεξιά. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 12-15 επαναλήψεις και έπειτα άλλαξε μεριά.

Για τον κορμό και τους ώμους

kl_nicole02

Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας με τα χέρια σου πάνω σε δύο πετσέτες. Πίεσε το αριστερό σου χέρι κάτω σέρνοντάς το προς τα εμπρός. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και επανέλαβε με το δεξί σου χέρι. Κάνε 10 επαναλήψεις.

Για τους κοιλιακούς

kl_nicole03

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια σου σηκωμένα προς το ταβάνι. Σήκωσε τους γοφούς σου και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Επανέλαβε 10 φορές (Α).

Έπειτα βάλε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι και λύγισε τα γόνατά σου 90 μοίρες. Φέρε τα γόνατά σου προς το στήθος και επέστρεψε. Επανέλαβε 10 φορές (Β).

Τέλος, ακούμπα τα πόδια σου στο έδαφος και σήκωσε τα χέρια σου να κοιτάνε προς το ταβάνι. Σήκωνε το κεφάλι και τους ώμους σου και ξανακατέβαινε. Κάνε 10 επαναλήψεις (C).

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News