Οι 4 καλύτερες ασκήσεις για γυναίκες άνω των 40!

By

Οι επιλογές είναι πολλές και μην σκέφτεσαι καθόλου πως όσο περνάνε τα χρόνια λιγοστεύουν όλο και περισσότερο. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να γυμναστείς μετά τα 40 και εδώ σου έχω τα 4 καλύτερα.

Ποδηλασία: Το ποδήλατο γυμνάζει τόσο πολύ το σώμα ενώ ταυτόχρονα σε χαλαρώνει μιας και πρόκειται για ένα είδος άσκησης που γίνεται στη φύση. Είναι τόσο διασκεδαστικό που πολλές φορές όταν είσαι πάνω του ξεχνάς ότι γυμνάζεσαι κάνοντάς το.

kl_asksi01

Κολύμβηση: Τώρα που είναι καλοκαίρι κολυμπάς στη θάλασσα αλλά η αλήθεια είναι πως η κολύμβηση είναι μια τέλεια άσκηση για όλο το σώμα την οποία μπορείς να κάνεις ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Κάνοντας μια ώρα κολύμβηση μπορείς να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες και να ενεργοποιήσεις με τέτοιο τρόπο τον οργανισμό σου που θα συνεχίσεις να καις ακόμα και ώρες μετά το τέλος της προπόνησης.

Γιόγκα και πιλάτες: Αυτά τα δύο είδη άσκησης μπορούν πέρα από το να δυναμώσουν τον κορμό και την σπονδυλική σου στήλη, να βελτιώσουν την ευλυγισία του σώματός σου.

Crossfit: Μείνει μαζί μας και μην πανικοβάλλεσαι. Όταν φαντάζεσαι έναν αθλητή του Crossfit κατά πάσα πιθανότητα έχεις στο μυαλό σου έναν 25χρονο με φέτες. Κι όμως, μπορείς να κάνεις και εσύ crossfit και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να είσαι αθλήτρια. Συζήτησέ το με τον προπονητή του Crossfit και βρείτε το ρυθμό και την ένταση που ταιριάζει στο δικό σου σώμα και στον δικό σου οργανισμό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News