Ο personal trainer της Jennifer Lawrence μοιράζεται μαζί μας 3 πολύ δυνατά fitness tips!

By

Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσα δείχνουν. Μην νομίζεις πως η Jennfer Lawrence έπαιξε το ρόλο της Mystique, στις ταινίες X-Men χωρίς να κάνει σκληρή προπόνηση για να μπορέσει να φορέσει το μπλε ολόσωμο bodysuit.

Η αλήθεια είναι πως για τρεις ολόκληρους μήνες έκανε 10-12 ώρες προπόνηση την ημέρα με τον personal trainer, Dalton Wong.

kl_jennifer01

Ποιες είναι οι συμβουλές που μας δίνει ο Dalton Wong για ένα πιο όμορφο σώμα;

Κάνε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου: Αντί να το ρίξεις στην βραστή γαλοπούλα και να βγάλεις από τη διατροφή σου τα αγαπημένα σου ανθυγιεινά τρόφιμα, όπως είναι η pizza και τα burger, ο Wong προτείνει να μειώσεις απλά τις μερίδες που τρως. Επιπλεον, αν θέλεις να γλιτώσεις μερικές θερμίδες και από τα ποτά που καταναλώνεις, προτίμησε την επόμενη φορά που θα βγεις έξω να πιείς σαμπάνια αντί για κάποιο κοκτέιλ.

Μην ξεχνάς τη χαλάρωσή σου: Ο Wong λέει πως πέρα από την άσκηση και τη γυμναστική είναι επίσης πολύ σημαντικό να χαλαρώνεις. Κλείσε ένα μανικιούρ και ένα πεντικιούρ και κάνε ένα μασάζ που και που.

kl_jennifer02

Βγες έξω από την άνεσή σου: Μπορεί να σου αρέσει πολύ να γυμνάζεις τα χέρια σου ενώ μπορεί και να μισείς να γυμνάζεις τα πόδια σου. Μην παραλείπεις προπονήσεις μόνο και μόνο επειδή δεν σου αρέσουν. Αν θέλεις να αλλάξει το σώμα σου πρέπει να “δουλεύεις” κυρίως τα προβληματικά σημεία του σώματός σου και όχι τα δυνατά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News