Η personal trainer της Shakira μας δίνει όλα τα μυστικά της άσκησης της διάσημης τραγουδίστριας!

By

Είναι 44 χρονών, μητέρα δύο παιδιών, παντρεμένη με έναν άντρα αρκετά μικρότερό της και πολύ busy επαγγελματικά. Πραγματικά αναρωτιέμαι, διαβάζοντας το βιογραφικό της και όλα όσα κάνει αυτή τη στιγμή στη ζωή της, πώς τα καταφέρνει.

Η personal trainer της Shakira, Αnna Kaiser, μας λέει τι τρώει καθημερινά αλλά και πώς γυμνάζεται η διάσημη τραγουδίστρια.

kl_shakira02

  • Η Shakira ξεκίνησε κάνοντας μισή ώρα γυμναστική το πρωί και μισή ώρα το απόγευμα ενώ σήμερα έχει φτάσει να γυμνάζεται μια ώρα το πρωί και μια ώρα το απόγευμα.
  • Της αρέσει να παίζει τέννις, squash και paddleboarding αναλόγως με το πού βρίσκεται.
  • Κάποιες φορές μπορεί να κάνει μπαλέτο, άλλες kickboxing και άλλες χορό και πιλάτες.
  • Τρώει μικρά γεύματα μέσα στη μέρα για να μην πέφτει σε διατροφικό κώμα. Κάθε γεύμα της έχει 200-300 θερμίδες και τα τρώει 5-6 φορές την ημέρα. 

kl_shakira03

Δες παρακάτω μερικές ασκήσεις που διατηρούν τη Shakira σε φόρμα και σου προτείνει η personal trainer της.

Step Kick Step Lunge (15 επαναλήψεις)

Στάσου όρθια με τα χέρια σου κάτω. Κάνε μια προβολή με το δεξί σου πόδι και κλώτσα με το αριστερό. Πήγαινε στην αρχική σου θέση με το αριστερό σου πόδι και κάνε μια προβολή προς τα πίσω με το δεξί.

Ανεβοκατέβασμα ποδιού (30-40 επαναλήψεις από την κάθε μεριά)

Κρατήσου με το ένα χέρι από μια καρέκλα για να έχεις ισορροπία και σήκωσε το ένα σου πόδι προς το πλάι, Κάνε ανεβοκατεβάσματα 30-40 φορές και έπειτα άλλαξε πόδι και μεριά.

Κοιλιακοί (15 επαναλήψεις από κάθε μεριά)

Ξεκίνα σε όρθια στάση με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κάνε ένα κάθισμα και μείνε εκεί έχοντας τα δυο σου χέρια πίσω από το κεφάλι σου. Φέρνε τον δεξί σου αγκώνα στο αριστερό σου γόνατο και επέστρεφε στην αρχική σου καθιστή θέση. Κάνε το ίδιο από την άλλη μεριά.

Κάψιμο ποδιών και οπισθίων (15 επαναλήψεις)

Ξεκίνα κάνοντας ένα κάθισμα. Σήκωνε και κατέβαζε τις φτέρνες των ποδιών σου 15 φορές. Έπειτα κάνε άλλες 15 επαναλήψεις πηδώντας πάνω-κάτω.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News