Βάλε φωτιά στoυς γλουτούς σου με μια και μόνο άσκηση!

By

Δούλεψε τους γλουτούς στο μέγιστο και δες αποτελέσματα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πρόκειται για μια άσκηση η οποία είναι φαινομενικά πολύ εύκολη αλλά στην πράξη πολύ δύσκολη. Το μόνο που θα χρειαστείς για να την κάνεις είναι ένα στρωματάκι και μια μπάλα γυμναστικής (εγώ την έκανα με τη βοήθεια ενός σκαμπό για να σου δείξω πως γίνεται με ό,τι έχεις πρόχειρο στο σπίτι σου – αν δεν έχεις την ειδική μπάλα).

Ξάπλωσε ανάσκελα στο στρωματάκι σου και λύγισε τα γόνατά σου. Βάλε το ένα σου πέλμα πάνω στην μπάλα και ανασήκωσε την λεκάνη σου. Ταυτόχρονα σήκωσε και το ένα σου πόδι. Μείνε για λίγο και χαμήλωσε. Κάνε 2-3 σετ από 8-10 επαναλήψεις για το κάθε σου πόδι.

kl_opisthia

Η άσκηση αυτή θα δυναμώσει τους γλουτούς και τους μηρούς σου ταυτόχρονα. Επιπλέον αν κάνεις την άσκηση με τη βοήθεια της μπάλας, λόγω του ότι θα προσπαθείς να κρατήσεις και την ισορροπία σου, θα γυμνάζεσαι ακόμα περισσότερο.

You may also like

Hot News

post-image
Beauty News & Trends Περιποίηση

Ολική επαναφορά: Όταν έκανα μάσκα βρώμης στο πρόσωπό μου…

Θέλεις να επαναφέρεις τη λάμψη στην επιδερμίδα σου;  Δοκίμασε την πιο απλή και σούπερ αποτελεσματική μάσκα με βρώμη! Έχουμε...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
LIVE WELL News & Trends

Διπολική διαταραχή: 5 Celebrities που “πολεμούν” καθημερινά με τη μανιοκατάθλιψη

Είναι διάσημοι, καταξιωμένοι… και πάσχουν από διπολική διαταραχή! Δεν είναι κάτι που μπορείς να διακρίνεις με την πρώτη ματιά...
Διαβάστε Περισσότερα