Βάλε φωτιά στoυς γλουτούς σου με μια και μόνο άσκηση!

By

Δούλεψε τους γλουτούς στο μέγιστο και δες αποτελέσματα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πρόκειται για μια άσκηση η οποία είναι φαινομενικά πολύ εύκολη αλλά στην πράξη πολύ δύσκολη. Το μόνο που θα χρειαστείς για να την κάνεις είναι ένα στρωματάκι και μια μπάλα γυμναστικής (εγώ την έκανα με τη βοήθεια ενός σκαμπό για να σου δείξω πως γίνεται με ό,τι έχεις πρόχειρο στο σπίτι σου – αν δεν έχεις την ειδική μπάλα).

Ξάπλωσε ανάσκελα στο στρωματάκι σου και λύγισε τα γόνατά σου. Βάλε το ένα σου πέλμα πάνω στην μπάλα και ανασήκωσε την λεκάνη σου. Ταυτόχρονα σήκωσε και το ένα σου πόδι. Μείνε για λίγο και χαμήλωσε. Κάνε 2-3 σετ από 8-10 επαναλήψεις για το κάθε σου πόδι.

kl_opisthia

Η άσκηση αυτή θα δυναμώσει τους γλουτούς και τους μηρούς σου ταυτόχρονα. Επιπλέον αν κάνεις την άσκηση με τη βοήθεια της μπάλας, λόγω του ότι θα προσπαθείς να κρατήσεις και την ισορροπία σου, θα γυμνάζεσαι ακόμα περισσότερο.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Fashion Style

H πιο σέξι influencer μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Δες πού μπορείς να τα αγοράσεις αλλά και πού θα βρεις παρόμοια

Aν ρωτήσεις τον σύντροφό σου ή έναν οποιονδήποτε άντρα ποια influencer θεωρεί την πιο σέξι τότε είμαι σίγουρη πως...
Διαβάστε Περισσότερα