Βαριέσαι το τρέξιμο; Σου έχω τη λύση!

By

Εάν κάθε φορά που λες να γυμναστείς σκέφτεσαι προκαταβολικά το τρέξιμο, εάν δεν αντέχεις στην ιδέα του συνεχούς και γρήγορου βάδην και αποτάσσεσαι κάθε είδους τρέξιμο, τότε η λύση βρίσκεται στο παρακάτω κείμενο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βαριούνται το τρέξιμο, δεν είσαι η μόνη, όμως καλώς ή κακώς το τρέξιμο αποτελεί το ιδανικό ζέσταμα για τη γυμναστική σου, το οποίο θα σε κάνει να κάψεις τρελά! Για να μη βαριέσαι άλλο το τρέξιμο, δες τι μπορείς να κάνεις για να μην σε σταματάει τίποτα πια…

Από τη στιγμή που ξεκινάς τη γυμναστική σου, φρόντισε να κάνεις συχνά διαλείμματα για περπάτημα. Η αλλαγή της ταχύτητας κάνει το μυαλό σου να είναι σε εγρήγορση. Προσπάθησε να τρέξεις για 30 δευτερόλεπτα και μετά περπάτησε για 15 δευτερόλεπτα. Συνέχισε αυτή την εναλλαγή ταχύτητας για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Αργότερα μπορείς να το εξελίξεις και να ανεβάσεις τους χρόνους σου, από 30 δευτερόλεπτα τρέξιμο σε 3-5 λεπτά και από 15 δευτερόλεπτα περπατήματος σε 1-2 λεπτά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
LIVE WELL Mind & Soul News & Trends

Αυτό που ετοιμάζει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στη Σέριφο με έχει αφήσει άφωνη!

Πόσο εμπνευσμένο, “μπροστά” και ιδιαίτερο είναι αυτό που ετοιμάζει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στην αγαπημένη μου Σέριφο!!! Ξέρεις τι θα...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Αυτό το προϊόν (που ήδη έχεις στο νεσεσέρ σου) θα σου χαρίσει σαρκώδη και γεμάτα χείλη!

Το δοκίμασα, κάνει όντως αυτά που υπόσχεται και έτσι σου παρουσιάζω τον πιο οικονομικό τρόπο για να έχεις πιο...
Διαβάστε Περισσότερα