Υπάρχει νησί της Yoga και είναι στην Ελλάδα! Δες που βρίσκεται

By

Εάν ψάχνεις διαρκώς εναλλακτικούς προορισμούς, που συνδυάζουν εντυπωσιακό φυσικό τοπίο έμπνευση για αθλητική δραστηριότητα και διαλογισμό, τότε σταμάτα ό,τι κάνεις γιατί σου τον βρήκα!

Υπάρχει το top νησί, γνωστό και ως νησί της Yoga. Το καλύτερο; Βρίσκεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Αργυρόνησο, ένα ειδυλλιακό ιδιωτικό νησί 59 στρεμμάτων απέναντι από το Βόλο. Το νησί είναι διάσημο, όπως είναι φυσικό, για τα καταπράσινα νερά του, την πυκνή βλάστηση και τη Yoga.

argyronisos-yoga-1

Το όνομα του προέρχεται από το ασημένιο χρώμα των ελαιόδεντρων, που αφθονούν στο νησί, ενώ αντίστοιχα οι Άγιοι Ανάργυροι αποτελούν τον προστάτη του νησιού με το ομώνυμο εκκλησάκι. Στην Αργυρόνησο δε θα βρεις πολλά οικήματα, ένας φάρος, μια εκκλησία και ένα μικρό σύμπλεγμα άσπρων σπιτιών είναι αρκετά για να σε πείσουν πως εκεί θα βιώσεις την απόλυτη γαλήνη!

argyronisos

Η Αργυρόνησος μπορεί να είναι ιδιωτικό νησί, αλλά δεν ακούστηκε τώρα πρώτη φορά. Στο παρελθόν αποτελούσε πόλο έλξης διαφόρων προσωπικοτήτων του διεθνούς τζετ σετ, μεταξύ άλλων και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Από το 2006 το νησί άλλαξε χέρια ιδιοκτητών με τους νέους κατόχους να αξιοποιούν το νησί προς όφελος του ευ ζην.

argyronisos-yoga

Η Αργυρόνησος έγινε το απόλυτο νησί της Yoga, γνωστό στο εξωτερικό ως silver island yoga. Ήδη το ελληνικό νησί της Yoga έχουν επισκεφτεί αρκετοί οπαδοί της από το εξωτερικό για να ηρεμήσουν, γυμναστούν και διαλογιστούν δίπλα στο κύμα…

argyronisos-yoga-

Μάθε περισσότερα http://www.silverislandyoga.com

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News