Ζώδια Φεβρουάριος 2020: Οι προβλέψεις του μήνα

By

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Ζώδια Φεβρουάριος 2020: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η επικοινωνία και οι επαφές είναι στα ύψη. Η Αφροδίτη, ως τις 7, ντοπάρει τη συναισθηματική σου ζωή. θέλεις να αισθάνεσαι πως σ’ αγαπούν, πως είσαι χρήσιμη και απαραίτητη στους άλλους. Είναι μια προσωπική ικανοποίηση που ψάχνεις στις επαφές με το περιβάλλον σου. Με τον Ουρανό δεν λείπει το αλατοπίπερο. Ο Άρης σου δίνει ενέργεια μέχρι τα μέσα του μήνα, κάνεις νέα σχέδια, προσωπικά και επαγγελματικά. Όμως μην προχωράς γρήγορα, πάρε περισσότερες πρωτοβουλίες, τόλμα αλλά απόφυγε τον παρορμητισμό και μην κατηγορείς τους άλλους για τυχόν καθυστερήσεις. Επωφελήσου τις εποικοδομητικές επαφές και ζήσε τη στιγμή χωρίς να θέλεις όλα να τα ελέγχεις. Χαλάρωσε και ξεκουράσου, γέμισε τις μπαταρίες σου.
Τip: Είναι ένας προκλητικός μήνας.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Με την Αφροδίτη, ως τις 7, θέλεις να περάσεις ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάνεις γνωριμίες, ακούς, ανακαλύπτεις και δημιουργείς νέες σχέσεις. Έχεις ανάγκη να παθιαστείς, να αναζωογονήσεις τη σχέση σου. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω σε στηρίζουν, έχεις πολλές δραστηριότητες αλλά μη βιάζεσαι. Κάνε συνετές και σταθερές κινήσεις. Πάρε το χρόνο σου να σχεδιάσεις τα πράγματα και όλα θα γυρίσουν υπέρ σου. Ανάλυσε ότι θέλεις να αλλάξεις ή να βελτιώσεις και στη συνέχεια θα περάσεις στη δράση. Προετοιμάσου σωστά και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και προχώρα αργά. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.
Tip: Είναι ένας συμπαθητικός μήνας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τι θέλεις. Είσαι διστακτική και αυτό σε εμποδίζει να δράσεις, να είσαι παραγωγική και αποτελεσματική. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω φέρνουν ευκαιρίες. Αρκεί να μπορέσεις να τις δεις. Ο Ποσειδώνας ενισχύει το ένστικτό σου, προσαρμόζεσαι, διαισθάνεσαι τα πράγματα, τις καταστάσεις ή τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Ο Ερμής σε οδηγεί αποτελεσματικά. Συναισθηματικά, δεν είναι απλά τα πράγματα. Μπορεί να αμφιβάλλεις για τα συναισθήματά σου αν είσαι σε σχέση ή να μην ξέρεις τι θέλεις αν είσαι μόνη. Έχεις ανάγκη την ανανέωση αλλά δεν ξέρεις πώς να προχωρήσεις. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις μέχρι να φύγει η ομίχλη. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς το δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις γιατί διαφορετικά δεν θα καταλήξεις πουθενά. Προτεραιότητα είναι να βάλεις στόχο σε όλους τους τομείς.
Τip: Δεν είναι ένας ήρεμος μήνας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Τα πράγματα εξελίσσονται θετικά στην συναισθηματική σου ζωή. Η ευαισθησία σου σε στρέφει προς τους άλλους, φροντίζεις το ταίρι σου και αισθάνεσαι καλά με φίλους, συναδέλφους και οικογένεια. Συγχρόνως είσαι φορτωμένη επαγγελματικά, σε πλήρη ανασχηματισμό. Γίνονται αλλαγές και δυσκολεύεσαι να βρεις ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις. Έχεις πολλά να κάνεις και να σκεφτείς, έχεις λίγο χρόνο για σένα και την αναζωογόνησή σου, αλλά τα πράγματα τακτοποιούνται προς το τέλος του μήνα. Βρίσκεις τις ισορροπίες σου και περνάς πολύτιμο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αυτά που φροντίζεις και στα οποία είσαι χρήσιμη. Μην το παρακάνεις όμως, βρες χρόνο να φροντίσεις και τον εαυτό σου.
Τip: Κυριαρχεί η αρμονία.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Έχεις ένα εκπληκτικό δυναμισμό σε κάθε επίπεδο. Κινείς τα νήματα, παίρνεις πρωτοβουλίες και ψάχνεις ευκαιρίες. Έχεις ανάγκη να απαλλαχτείς από οτιδήποτε σε βαραίνει και να ανανεωθείς σύμφωνα με τις προσμονές σου και την προσωπικότητά σου. Τίποτα δεν σε σταματά, ο Ερμής σε βοηθάει να κάνεις διάλογο. Συναισθηματικά, θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, είσαι ενθουσιώδης. Θα γευτείς το πάθος, όμως προσπάθησε να προχωράς βήμα-βήμα, με σταθερότητα. Τα άστρα είναι μαζί σου και ο ουρανός δεν έχει σύννεφα αυτό το μήνα. Βάλε μπροστά ότι μπορείς στις αρχές του μήνα καθώς μετά τα πράγματα θα προχωράνε πιο αργά. Ζήσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.
Tip: Δράση, δράση και ξανά δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Όλα εξελίσσονται καλά στις σχέσεις σου αν καταφέρεις να πεις όσα αισθάνεσαι. Ο Ερμής σε βοηθά να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να πάρεις αποφάσεις. Ο Ουρανός σε στηρίζει. Οικογενειακά και ερωτικά θέματα ευνοούνται. Όλα έρχονται έτσι ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις, να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας φέρνουν νέες φιλίες, νέους έρωτες, ένα μωρό ίσως. Ο Δίας ευνοεί τη διασκέδαση και σε καλεί να αγαπήσεις. Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις αλλά με την πρώτη ευκαιρία, προσπάθησε να αναπνεύσεις και να χαλαρώσεις. Ότι έχεις σχεδιάσει μεθοδικά, προχωράει. Όμως μην το παρακάνεις, μην χάνεσαι στις λεπτομέρειες και ξεχνάς την ουσία. Μην ψάχνεις την τελειότητα, πάρε τη ζωή όπως έρχεται. Πέρνα τα μηνύματά σου, τόλμα να πεις όσα θες και θα λάβεις ότι επιθυμείς.
Tip: Πάρε ανάσες.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Ο Ερμής ευνοεί το συναισθηματικό τομέα και αυτό σου αρέσει. Έχεις ακόμα πολλά προσωπικά σχέδια να ξεκινήσεις. Στρέψε το βλέμμα σου προς τους άλλους με προσοχή και θα στο επιστρέψουν. Η Αφροδίτη ευνοεί τη σχέση σου και κάνει αρμονικές τις συναντήσεις σου. Ο Δίας σου δίνει ευκαιρίες και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Η δημιουργικότητά σου είναι μεγάλη, βρίσκεις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες. Σε κατανοούν, σε εκτιμούν και δεν διστάζεις να προχωρήσεις μπροστά. Ο Κρόνος μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και κάποιες αμφιβολίες. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς και να αναλύσεις, θα είσαι πιο ελεύθερη μετά για να κινηθείς όπως θες. Ο Ήλιος μπορεί να σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια, μην σταματάς από μικρά εμπόδια. Η επικοινωνία είναι καλή, μη σηκώνεις όλα τα βάρη μόνη σου, κοντινά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν.
Τip: Πιθανά σύννεφα προς το τέλος του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Ο Άρης σε στηρίζει, υπάρχει δράση και όλα γίνονται γρήγορα. Επιθυμείς να βγεις από τη ρουτίνα, ονειρεύεσαι να αποδράσεις και μπορεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα ξαφνικά. Πρόσεξε όμως την παρορμητικότητά σου, μην παίρνεις ρίσκα που δεν έχεις μετρήσει σωστά. Ο Ερμής σε βοηθάει να εξελιχτείς μέσα από την επικοινωνία. Προετοίμασε το έδαφος και μην κατεβάζεις το κεφάλι. Επαγγελματικά, ξεκίνα σχέδια χωρίς να βιάζεσαι. Θέλεις να τα κάνεις όλα, να τα διαχειρίζεσαι όλα αλλά πρέπει να ξεκουράζεσαι. Η δουλειά δεν είναι η μοναδική προτεραιότητά σου αυτό το μήνα. Ο έρωτας σε παθιάζει. Η Αφροδίτη σου ζητά να απολαύσεις τη ζωή, το κλίμα είναι αισθησιακό, καυτό αλλά όχι δρομολογημένο. Ή όλα ή τίποτα, ο θυμός σου μπορεί να είναι τρομερός. Ισορρόπησε και μην κάνεις υπερβολές στη σχέση σου. Είσαι εκρηκτική στον οικογενειακό τομέα αλλά δεν θα κερδίσεις τίποτα με την επιμονή σου. Εξέτασε τις καταστάσεις εξονυχιστικά και μην βιάζεσαι.
Tip: Είσαι δυναμική, ενεργητική και ξέρεις πως θα πας μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνει δύναμη, ψυχική αντοχή και μεγάλη ενέργεια. Έχεις την εντύπωση πως όλα είναι εύκολα και πως η τύχη σου χαμογελά κι αυτό σε σπρώχνει να τολμήσεις να πάρεις πρωτοβουλίες. Ο Ουρανός σε στηρίζει και Δίας/Κρόνος/Πλούτωνας σε κοιτάζουν με θετική ματιά. Έχεις ευκαιρίες για να κινήσεις θέματα και να εξελιχτούν καταστάσεις. Οι σχέσεις σου είναι παθιασμένες, η φλόγα ζωντανεύει και ενισχύονται οι δεσμοί. Έχεις μια φυσική άνεση και νιώθεις ασφαλής σε κάθε επίπεδο. Με τον Άρη, από τα μέσα του μήνα, εδραιώνεις τα κεκτημένα σου. Ισορροπείς, σταθεροποιείσαι και ενισχύεις τα υπάρχοντα. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου και προσαρμόσου στις καταστάσεις, προχώρα σχέδια που έχεις αφήσει στη μέση.
Tip: Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Η Αφροδίτη αλλά και ο Ουρανός κάνουν τους έρωτές σου ηλιόλουστους. Αυτό το μήνα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τη σχέση σου. Μπορεί να αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, δεν θα δυσκολευτείς να κάνεις νέες γνωριμίες. Ζεις το πάθος αλλά και οι φιλικές και οικογενειακές σου σχέσεις επωφελούνται αφού η επικοινωνία είναι άριστη. Προσοχή σε εντάσεις στα μέσα του μήνα. Η κινητικότητα είναι μεγάλη και τίποτα δεν μπορεί να σε φρενάρει. Σημαντικά σχέδια προωθούνται. Είσαι δημιουργική, διεκδικείς, τροποποιείς, εφευρίσκεις, πετυχαίνεις, έχεις φτερά.
Tip: Κάποιες καθυστερήσεις είναι άνευ ουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς τι θέλεις και να προετοιμάσεις το έδαφος. Προχώρησε επαγγελματικά σχέδια και προώθησε καταστάσεις. Ο Ουρανός θα μπορούσε να σε κάνει να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Ο φιλικός τομέας είναι ο πιο ηλιόλουστος. Θέτεις χίλια ερωτήματα και ταυτόχρονα αναζητάς την αλλαγή. Άσε το έδαφος να προετοιμαστεί, μη βιάζεσαι, απόφυγε τον παρορμητισμό. Στα μέσα του μήνα, τα πράγματα είναι τεταμένα, είσαι νευριασμένη και θα πρέπει να προσέχεις τις εντάσεις στη σχέση σου. Έχεις ανάγκη να σε αφήσουν ελεύθερη να κάνεις ότι θες και όταν το θες. Η Αφροδίτη γλυκαίνει τα πράγματα αλλά όχι χωρίς να προσπαθήσεις. Αυτό το μήνα, μην προκαλείς και μην προσπαθείς να τα ελέγχεις όλα. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Χαλάρωσε.
Tip: Κάνε ενδοσκόπηση.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος, Ποσειδώνας βρίσκονται στο ζώδιό σου αυτό το μήνα. Είσαι δημιουργική, ευαίσθητη, έχεις έμπνευση και ένστικτο. Ο τομέας των σχέσεων σε ολοκληρώνει. Ακούς και προσέχεις αγαπημένα πρόσωπα και αυτά στο ανταποδίδουν. Σε αγαπούν, η επικοινωνία είναι έντονη, υπάρχει συνενοχή στη σχέση. Ο Άρης σε κάνει επιχειρηματική και σίγουρη για τον εαυτό σου. Υπερασπίζεσαι τα σχέδιά σου με βεβαιότητα αφού οι ιδέες σου είναι σοβαρά μελετημένες. Ανανεώνεσαι επαγγελματικά, σε κάθε περίπτωση εξελίσσεσαι. Έχεις πολλά να κάνεις, τελείωνε με εκκρεμότητες και γύρνα σελίδα. Κάνε πράγματα σύμφωνα με τις νέες ανάγκες σου αλλά μην υπερβάλλεις, μην διασκορπίζεσαι. Οργανώσου και διαχειρίσου σωστά τις καταστάσεις.
Tip: Διαθέτεις φαντασία.

Πηγή: shape.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News