Ζώδια Ιανουάριος 2020: Οι προβλέψεις του μήνα

By

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου από την Χρύσα Συκά.

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Σου δίνεται η ευκαιρία αυτόν το μήνα να δεις καθαρά, να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις, να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Σταμάτα να αναπαράγεις συμπεριφορές του παρελθόντος. Κάνε διάλογο, μίλα στο ταίρι σου για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, έκφρασε τις ανάγκες σου και μην προχωράς μόνη. Σκέψου, με την Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα, τις επιθυμίες σου, τι είναι αυτό που σε φρενάρει. Επαγγελματικά, έλεγξε τον παρορμητισμό σου ακόμα και αν ονειρεύεσαι αλλαγές. Τα σχέδιά σου θα ανθίσουν, καθώς ο Ερμής από τις 17 σε βοηθά να τα πραγματοποιήσεις.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Φέτος θα κάνεις αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σου, θα επικεντρωθείς σε νέους στόχους σύμφωνους με τις επιθυμίες σου. Αφήνεις το παρελθόν και ανοίγεσαι στο μέλλον. Απόφυγε τη βιασύνη και τον παρορμητισμό. Ο Άρης, από το καλοκαίρι στο ζώδιό σου, σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες, να ρισκάρεις, να υπερβάλλεις. Απόφυγε τις εντάσεις.

Διάβασε επίσης ποια είναι τα 3 ανδρικά ζώδια που απατούν πολύ γρήγορα! 

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Η Αφροδίτη όλο το μήνα γλυκαίνει τις καταστάσεις. Βάζεις τα πράγματα στη θέση τους με διάλογο και σεβασμό και σταθεροποιείς τη σχέση σου. Ο Κρόνος σε βοηθά να κάνεις βαθύτερες τις σχέσεις σου. Επαγγελματικά, μπορείς να καινοτομήσεις. Ο Ερμής από τα μέσα του μήνα σε βοηθά να προσαρμοστείς στις καταστάσεις. Κάνε ξεκαθαρίσματα και αναλογίσου τις προσμονές σου. Προετοίμασε το έδαφος για νέα πράγματα.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αυτή τη χρονιά μπορείς να κάνεις αλλαγές. Αφού πρώτα έχεις σκεφτεί ώριμα και έχεις αναλύσει τους διάφορους τομείς της ζωής σου, θα επιταχύνεις τους ρυθμούς σου και θα κάνεις ουσιαστικές τροποποιήσεις. Θα πρέπει να είσαι μαχητική και προσαρμοστική για να φτάσεις τους στόχους σου. Οι προκλήσεις σε κινητοποιούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Μπορεί να περνάς καταιγίδες, όμως ο Δίας σε προστατεύει. Ο Ερμής από τα μέσα του μήνα βοηθά την επικοινωνία, μιλάς για όλα όσα έχεις μέσα σου και αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά προβληματικές καταστάσεις. Θέλεις να γοητέψεις, αλλά δυσκολεύεσαι να ξεκαθαρίσεις τι ψάχνεις. Ο Ουρανός σε μπερδεύει. Πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου και χτύπα πόρτες αν δεν είσαι ικανοποιημένη επαγγελματικά, γιατί είναι ανώφελο να ονειρεύεσαι την ιδανική καριέρα χωρίς να κινείσαι. Πάρε πληροφορίες, προετοιμάσου, ανάλυσε και κάνε σεμινάρια, αν χρειάζεται, για να εξελιχθείς.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Σκοπεύεις να ανανεώσεις κάθε τομέα της ζωής σου, να βγεις από τη ρουτίνα, να βάλεις αλατοπίπερο, να δεχτείς νέες προκλήσεις. Μη διασκορπίζεσαι, μείνε σε ένα στόχο και βρες ιδέες για να φτάσεις στην επιτυχία. Βγες, διασκέδασε και βρες την ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία σου για ελευθερία και την ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ξεκινά ένας νέος κύκλος και νιώθεις πως τα γεγονότα εξελίσσονται ομαλά. Οι πλανήτες σε στηρίζουν για να εδραιώσεις και να δεσμευτείς πιο βαθιά στη σχέση σου. Μια επισημοποίηση είναι εφικτή από τα μέσα του μήνα. Προσοχή στον Άρη, που μπορεί να φέρει κάποια σύννεφα και νευρικότητα. Επαγγελματικά, απαλλάξου από οτιδήποτε δε σε ικανοποιεί και σχεδίασε εκ νέου πάνω σε σταθερές βάσεις. Άλλαξε θέση ή και εντελώς δουλειά, δε λείπουν οι ευκαιρίες. Με τον Ουρανό, βλέπεις ξανά τις προτεραιότητές σου. Προχωράς σε αλλαγές δομημένες και μελετημένες.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη εκπλήξεις. Είσαι εφευρετική, θαρραλέα, τολμηρή και δημιουργική. Προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις, καθώς βρίσκεσαι αντιμέτωπη με ανατροπές στην καθημερινότητά σου σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Σηκώνεις τα μανίκια, χτίζεις νέα σχέδια και σταθεροποιείσαι.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Ο Άρης σε βοηθά να βάλεις αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου. Έχεις ανάγκη τις βαθιές αξίες, ίσως να αποφασίσεις και να δεσμευτείς. Η Αφροδίτη, ως τα μέσα του μήνα στο απέναντι ζώδιο, μπερδεύει τις καταστάσεις. Μην προσπαθείς να επιβάλλεσαι και κάνε διάλογο εκφράζοντας μεν τις ανάγκες σου αλλά και σεβόμενη τις ανάγκες του άλλου. Ο Δίας σε βοηθά να διευρύνεις τον τομέα των δραστηριοτήτων σου χωρίς να θέτει όρια. Ο Ουρανός σε κάνει εφευρετική και δημιουργική. Πίστεψε στα όνειρά σου, οι ιδέες σου βγαίνουν στο φως.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ξεχειλίζεις ζωτικότητα. Όλα τα θεωρείς εύκολα και προφανή. Έχεις ιδέες και σχέδια και τα οδηγείς σωστά. Η επικοινωνία είναι καλή και από την άνοιξη καταφέρνεις να ισορροπήσεις την ερωτική και την κοινωνική σου ζωή. Τα εμπόδια απομακρύνονται και αρπάζεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δρόμο σου. Η καινοτομία δε σε φοβίζει και ανοίγεσαι απρόσμενα σε νέες προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Αν έχεις λύσει τα προβλήματα της σχέσης σου, ο ουρανός είναι καθαρός. Αν δεν το έχεις κάνει, είναι ώρα για διάλογο και συζητήσεις για να βρεις λύσεις. Μην προχωράς με ερωτηματικά, μίλα ξεκάθαρα για όσα κρύβεις στην καρδιά, μια συμφιλίωση είναι δυνατή. Επαγγελματικά, έχεις βαρεθεί τη ρουτίνα, αλλά δεν προκαλείς και αλλαγές. Κάνε ρεαλιστικά σχέδια και ο Ερμής θα σε βοηθήσει να καινοτομήσεις. Ο Πλούτωνας σε σπρώχνει στο ρίσκο, ενώ ο Δίας σε στηρίζει. Σχεδίασε, οργανώσου, πρόβλεψε, βάλε δομές και μην αποθαρρύνεσαι.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αυτή τη χρονιά θα αφήσεις πίσω σου βαριές καταστάσεις, απελευθερώνεσαι. Σου δίνεται η ευκαιρία να επιβεβαιωθείς περισσότερο και να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου. Θα διεκδικήσεις τα θέλω σου, θα δεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις, θα εκφράσεις τις ανάγκες σου και θα κάνεις επιλογές. Τολμάς επαγγελματικές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Με την Αφροδίτη ως τα μέσα του μήνα η επικοινωνία είναι ευχάριστη και τα συναισθήματα παρόντα. Είναι ιδανική στιγμή για να δεσμευτείς και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να μοιραστείς τις αμφιβολίες σου και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Επαγγελματικά, δε λείπουν οι ευκαιρίες για εξέλιξη. Προχώρησε χωρίς να ρισκάρεις. Μια προαγωγή είναι πιθανή. Είναι η στιγμή να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, μην αφήνεις τίποτα να σε φρενάρει.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αυτή τη χρονιά διαθέτεις ζωτικότητα, φυσική και ηθική. Έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, είσαι πιο ήρεμη. Οι καταστάσεις ξεμπλοκάρουν και όλα έρχονται πιο εύκολα. Τα σχέδιά σου εξελίσσονται. Δες τη ζωή από την καλή της πλευρά, μοιράσου πράγματα χωρίς να αμελείς τον εαυτό σου και θα έχεις θετικές εκπλήξεις στη συναισθηματική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Αυτός ο μήνας είναι έντονος και παθιασμένος, η ρουτίνα δεν έχει καμία θέση στη ζωή σου. Εκπλήξεις, απρόβλεπτα, αλατοπίπερο, πρόσεχε την κτητικότητα και μην ξεπερνάς τα όρια. Αν είσαι μόνη, γοητεύεις και προτιμάς να διασκεδάζεις από το να δεσμευτείς. Επαγγελματικά, ξεχειλίζεις από σχέδια και ενέργεια. Έχεις φτερά και τίποτα δε σε φρενάρει, σε κανένα μέτωπο. Προετοιμάζεις το έδαφος, κάνεις νοικοκύρεμα, μαζί σου είναι όλα ή τίποτα. Πάρε το χρόνο σου για να οργανωθείς.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αυτή τη χρονιά θα σου δοθεί η ευκαιρία να τελειώσεις με εκκρεμότητες αλλά και με οτιδήποτε δεν ανταποκρίνεται πια στα θέλω σου. Έχεις ανάγκη να αναγεννηθείς, θέλεις την εξέλιξη, την καινοτομία. Απαλλάσσεσαι από βαριές καταστάσεις που σε παραλύουν, μπαίνεις σε ένα νέο κύκλο, όπου όλα είναι δυνατά. Δεν είναι ήρεμη, είναι δυναμική η χρονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Θέλεις να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, να κάνεις μια νέα αρχή, να βάλεις βάσεις για το μέλλον. Παίρνεις πρωτοβουλίες και τα καταφέρνεις. Βρίσκεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε υποχρεώσεις και σχέσεις και ανθίζεις. Αν είσαι μόνη, οι ευκαιρίες κρύβονται μέσα στο κοντινό σου περιβάλλον. Επαγγελματικά, βλέπεις τα σχέδιά σου να προχωρούν γρήγορα. Ξεκινάς πράγματα αλλά δεν τα τελειώνεις και οι ιδέες σου μπορεί να μην είναι ρεαλιστικές. Ο Δίας όμως σε βοηθά να εξελιχθείς.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αυτή τη χρονιά είσαι πιο αποφασιστική και σίγουρη για τον εαυτό σου. Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να αλλάξεις και προσπαθείς μέχρι την άνοιξη να τελειώσεις με τις εκκρεμότητες. Ξεκινάς δυναμικά με νέα σχέδια και προχωράς αποτελεσματικά. Η σχέση σου θα βελτιωθεί. Η κοινωνικότητα αυξάνεται και οι πόρτες για μια αλλαγή στην καριέρα ανοίγουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Με τον Ουρανό έχεις ανάγκη την πρωτοτυπία αυτόν το μήνα, θέλεις να ξυπνήσεις τη σχέση σου χωρίς πολλή αναστάτωση. Κατά βάθος αναζητάς τη σταθερότητα και την ουσία. Πρόσεχε με τον Άρη μην μπλέξεις σε μια μυστική ή παράνομη σχέση. Στη δουλειά σου είσαι μεθοδική, σοβαρή, αποτελεσματική και προχωράς μπροστά. Αν περιμένεις μια προαγωγή ή μια αλλαγή στην καριέρα, θα πρέπει να κάνεις υπομονή για λίγο.
ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αυτή τη χρονιά είσαι εγκρατής, μετριοπαθής και με καλή διάθεση. Μια τρυφερή σχέση μπορεί να σου δώσει φτερά αν είσαι μόνη. Θέλεις να βελτιώσεις την υπάρχουσα σχέση σου, να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Παίρνεις το χρόνο σου για να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, να σκεφτείς για τον εαυτό σου. Η επαγγελματική σου ζωή ανανεώνεται. Οι μεγάλες αλλαγές δε σε φοβίζουν, αρκεί να τις έχεις σχεδιάσει και προετοιμάσει σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Είναι η στιγμή να αναλύσεις τη σχέση σου για να ξέρεις πού βρίσκεσαι. Ανταποκρίνεται στις προσμονές σου ή πρέπει να τη βελτιώσεις; Δες τις προσωπικές σου ανάγκες με ωριμότητα. Ο Ερμής, από τα μέσα του μήνα στο ζώδιό σου, ευνοεί την επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα και το ταίρι σου. Είναι η στιγμή να περάσεις στη δράση μετά από σκέψη. Τα σχέδιά σου προχωράνε γρήγορα και οι αλλαγές που έχεις προγραμματίσει, επίσης. Οι πόρτες ανοίγουν και κάνεις μεγάλα άλματα σε νέους τομείς απρόσμενα.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Είναι μια χρονιά δράσης, γρήγορη και γεμάτη εκπλήξεις κάθε είδους. Δε θα έχεις χρόνο να αναπνεύσεις, η ενέργεια είναι στα ύψη. Ακούς τους άλλους, τους φροντίζεις, νοιάζεσαι για το περιβάλλον σου, θέλεις να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Τα πράγματα κινούνται γρήγορα και θα πρέπει να είσαι προσαρμοστική. Προσοχή στον παρορμητισμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Οι σχέσεις σου είναι αρμονικές, καθώς η Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα, βρίσκεται στο ζώδιό σου. Τα σχέδιά σου προχωρούν και εδραιώνεις τις σχέσεις σου. Στρέφεσαι προς το ταίρι σου και αναλύεις περισσότερο τις καταστάσεις. Είσαι δυναμική, αλλά δυσκολεύεσαι ίσως να περάσεις από το όνειρο στην πραγματικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Κάνε μια νέα αρχή, μια αλλαγή, προχώρα φιλόδοξα σχέδια. Κινήσου, πρέπει να βρεις την εμπιστοσύνη μέσα σου για να τολμήσεις. Μη φαντάζεσαι απλά, πέρνα στη δράση τώρα που σου δίνονται ευκαιρίες.

ΤΙΡ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αυτή τη χρονιά επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και βλέπεις την πραγματικότητα κατάματα. Είναι μια χρονιά υλοποίησης που επικεντρώνεται στη συγκομιδή προηγούμενων προσπαθειών. Θέλεις να ανθίσεις σ’ αυτά που κάνεις και είσαι ικανή να ρισκάρεις για να φτάσεις τους στόχους σου. Βλέπεις μακριά και καλά!

Πηγή: shape.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News