3 λύσεις που δίνουν τέλος στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

By

Όλες μας θέλουμε ένα λείο και λαμπερό πρόσωπο, οι ρυτίδες φυσικά σε αυτό το σχέδιο λείπουν. Εάν παρόλα αυτά έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, μην πανικοβάλλεσαι!

Πριν τρέξεις στα χέρια του αγαπημένου σου πλαστικού χειρουργού, δες 3 απλές λύσεις για να σταματήσεις τη δημιουργία νέων ρυτίδων γύρω από τα μάτια, αλλά και να καταπολεμήσεις τις ήδη υπάρχουσες.

Χρησιμοποίησε κρέμα ματιών με ρετινόλη

Η ρετινόλη και γενικότερα η βιταμίνη Α ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων σου χαρίζοντας σου νεανικότερη επιδερμίδα, πιο λεία και λαμπερή.

matia-rutides-luseis

Προφυλάξου από τον ήλιο

Χρησιμοποίησε κρέμες και καλλυντικά, που διαθέτουν φίλτρα προστασίας και μπλοκάρουν την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Προτίμησε να χρησιμοποιείς μαζί με τα παραπάνω και μια κρέμα ημέρας ή ένα αντηλιακό ειδικό για την περιοχή των ματιών. Κρέμες με διοξείδιο του τιτανίου και αντιοξειδιωτικά θα δουλέψουν άμεσα κατά των ρυτίδων.

Μην ξεχνάς τα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου εκτός από στυλ προστατεύουν τα μάτια σου και τη γύρω περιοχή από τον ήλιο. Οι φακοί απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, ενώ αποφεύγεται έτσι και το συνοφρύωμα, που δημιουργεί νέες ρυτίδες.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News