3 μυστικά για να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση foundation!

By

H σωστή απόχρωση του makeup είναι ένα φλέγον θέμα κάθε φορά που βγαίνουμε για beauty shopping. Είναι γεγονός ότι το foundation πρέπει να ταιριάζει άψογα στον τόνο της επιδερμίδας μας αν θέλουμε το μακιγιάζ μας να μοιάζει natural και όχι ψεύτικο, επομένως καλό είναι να πηγαίνετε για ψώνια καλά διαβασμένες!

1. Ξεχάστε την δοκιμή στο εσωτερικό του καρπού σας και δοκιμάστε το χρώμα στον λαιμό σας. Η απόχρωση που θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σας στο συγκεκριμένο σημείο είναι και αυτή που σας ταιριάζει.

2. Σκεφτείτε τον τύπο της επιδερμίδας σας. Εάν το δέρμα σας είναι ξηρό ένα προϊόν σε υγρή μορφή είναι η καλύτερη επιλογή ( Colour adapt Max Factor ) ενώ αν η επιδερμίδα σας είναι μεικτή, ένα τον ντε τεν σε μορφή πούδρας θα σας προσφέρει το απαραίτητο matte τελείωμα και θα αποτρέψει την λιπαρότητα.( Anti-blemish Powder Clinique)

3. Εάν δεν είστε ευχαριστημένες με την αγορά σας, έχετε ανοίξει όμως τη συσκευασία, μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση! Εάν η απόχρωση που διαλέξατε είναι πιο ανοιχτή απ’ όσο θέλατε, μπορείτε να την αναμείξετε με λίγο bronzer, προκειμένου να έχετε ένα πιο σκούρο αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, μία πιο σκούρα απόχρωση foundation μπορείτε να την “ανοίξετε” αναμειγνύοντάς τη με λίγη από την κρέμα ημέρα σας!

Την επόμενη φορά που θα βγείτε για ψώνια λοιπόν, καλό είναι να έχετε τις παραπάνω συμβουλές στο μυαλό σας.

Ακολούθησε την Κωνσταντίνα

Instagram ( @konstantinamichopanou)

Facebook https://www.facebook.com/kmichopanou/ 

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News