3 χτενίσματα των 3 λεπτών για εκείνες τις ημέρες που δεν προλαβαίνεις ούτε να φας!

By

Δεν ακούσες το ξυπνητήρι, έκανες πολύ ώρα να ετοιμάσεις το πρωινό, ξεχάστηκες στα social media… όπως και να’χει το αποτέλεσμα είναι ένα: Αν δεν κάνεις γρήγορα, θα αργήσεις στη δουλειά. Δες τι μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου μέσα σε 3 λεπτά (στην κυριολεξία)!

Μισός κότσος

kl_mallia02

Πάρε μια μπροστινή τούφα από δεξιά και μια από αριστερά και πιάστες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου με ένα λαστιχάκι. Κάν’τις έναν μικρό κότσο και στερέωσέ τον με μερικά τσιμπιδάκια. Έτοιμη!

Πλεξίδα

kl_mallia01

Πάρε μια τούφα από το δεξί πάνω μέρος του κεφαλιού σου (όχι από μπροστά) και κάν’το πλεξίδα. Πάρε άλλη μια τούφα από το αριστερό πάνω μέρος του κεφαλιού σου και κάν’το επίσης πλεξίδα. Στερέωσε την κάθε πλεξίδα με ένα λαστιχάκι και περνώντας την μια πάνω από την άλλη στερέωσέ τες στην αντίθετη μεριά με τσιμπιδάκια. Είσαι έτοιμη.

Κοτσίδα

kl_mallia03

Για να κάνεις μια λίγο διαφορετική κοτσίδα από τις συνηθισμένες πάρε απλά τα μαλλιά σου και χώρισέ τα στη μέση. Δεσ’τα μια φορά μεταξύ τους και μετά άλλη μια σαν να κάνεις κόμπο. Στερέωσέ τα με μερικά τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News