4 κανόνες μακιγιάζ που επιτρέπεται να σπάσεις (Just Do It)!

By

Aλήθεια σου λέω… έχεις την άδειά μας (και όχι μόνο τη δική μας αλλά και των ειδικών στον τομέα του μακιγιάζ) να σπάσεις τους παρακάτω κανόνες (if you dare)!

No1: Βάζεις makeup με σφουγγαράκια και πινέλα… #nomore

Tα δάχτυλά σου μπορούν να κάνουν εξίσου καλή δουλειά ή και καλύτερη. Ενώ τα πινέλα σου δίνουν ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα, η ζεστασιά των δαχτύλων σου μαλακώνει το προϊόν και κάνει πιο εύκολο το άπλωμά του στο πρόσωπό σου. Τα δάχτυλά σου δίνουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.

kl_makigiaz01

Νο2: Δίνεις σχήμα στα χείλη σου με μολύβι χειλιών (#itsano)

Το μολύβι χειλιών είναι λίγο ξεπερασμένο (άσε που μπορεί να σου φύγει το κραγιόν μέσα στη μέρα και να σου μείνει μόνο το μολύβι). Βάλε κραγιόν στα χείλη σου, άπλωσε λίγο lip gloss για λάμψη και ξαναβάλε κραγιόν από πάνω για ένα πιο σίγουρο αποτέλεσμα.

Νο3: Βάζεις ρουζ στα μήλα των μαγούλων σου

Αυτόν τον κανόνα και αν πρέπει να σπάσεις.. Αυτό που θέλεις είναι ένα φυσικό λουκ. Επομένως, βάλε ρουζ  στα σημεία που κοκκινίζεις φυσικά. Δοκίμασε να βάλεις λίγο κάτω από τα μήλα σου και γύρω από αυτά.

kl_makigiaz02

Νο4: Bάζεις σκιές σε έντονα χρώματα μόνο όταν πηγαίνεις σε ξέφρενα πάρτι (δηλαδή σχεδόν ποτέ)

Δοκίμασε να αντικαταστήσεις τις φυσικές αποχρώσεις με μπλε, χακί ή μοβ. Επίσης βάλε και το χρυσό στο παιχνίδι μιας και είναι πολύ στη μόδα. Μην αισθάνεσαι πως πρέπει να φοράς μόνο σκιές που αχνοφαίνονται. Τόλμησε να κάνεις τη διαφορά σαν γνήσιο fashion girl που είσαι. Πειραματίσου και παίξε με διάφορα χρώματα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News