4+1 κόλπα για να απλώσεις το κονσίλερ με επιτυχία

By

Κορίτσια μου, να ‘μαι πάλι, με θέμα – φωτιά!

Το κονσίλερ είναι ένα προϊόν που όλες αγαπάμε, και το έχουμε στο νεσεσέρ μας… όχι μόνο ένα σαφώς, εγώ μετράω 4 ή 5 νομίζω.

Μαζί μάθαμε να το τοποθετούμε σε σχήμα V και όχι ακριβώς κάτω  από το μάτι, αλλά δεν αρκεί τελικά μόνο αυτό για να κάνει τη δουλειά του.

Υπάρχουν κάποια μικρά αλλά βασικά κολπάκια που καλό είναι να τα δοκιμάσετε για να δείτε επιτέλους το αποτέλεσμα που θέλετε αλλά δεν το πετυχένετε και ως συνήθως λέτε  “φταίει το προϊόν”! Δεν φταίει όμως… Δείτε και θα καταλάβετε τι εννοώ

Σωστή ενυδάτωση

Για να παραμένει σταθερό το κονσίλερ όλη την ημέρα, πρέπει η επιδερμίδα να είναι βαθιά ενυδατωμένη. Πριν βάλεις το κονσίλερ σου λοιπόν, άπλωσε στην περιοχή κάτω από τα μάτια μια πλούσια κρέμα ή ένα σέρουμ με ταμποναριστές κινήσεις.

H κατάλληλη ποσότητα

Πολλές από εμάς κάνουμε το λάθος να απλώνουμε το κονσίλερ παντού και αυτό δείχνει υπερβολικό. Εφαρμόστε το μόνο όπου υπάρχουν μαύροι κύκλοι ή λεπτές γραμμές.

Για επαγγελματικό αποτέλεσμα

Βάλε το κονσίλερ με πινέλο και όχι με τα δάχτυλα, πάντα μετά το φον ντε τεν. Με αυτό τον τρόπο απλώνεται πάντα η σωστή ποσότητα

Κάνε τη σωστή επιλογή

Προτίμησε ένα κονσίλερ που ταιριάζει ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας σου. Μην κάνεις το λάθος να χρησιμοποιείς πιο ανοιχτόχρωμα προϊόντα.

H τελική πινελιά

Για να παραμείνει σταθερό όλη την ημέρα, βάλε πάνω από το κονσίλερ ελάχιστη πούδρα λάμψης. Έτσι θα “κλειδώσει” το προϊόν και το βλέμμα θα δείχνει πιο φωτεινό!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News