Οι 4+1 Superfood… μάσκες προσώπου!

By

Δεν θα μιλήσω για smoothie από μούρα acai αλλά για τις νέες μάσκες που έρχονται για να μας κάνουν να λάμψουμε εκ των έξω!

Όπως έχει ήδη καταλάβει από τον τίτλο, το θέμα μου σήμερα είναι η ομορφιά. Μπήκαμε στον Σεπτέμβρη και η συντήρηση αλλά και οι διορθωτικές κινήσεις μετά από τις εξορμήσεις μας στις παραλίες – έβαζες ελπίζω αντηλιακό γιατί θα σε μαλώσω – είναι η πρώτη κίνηση που έπρεπε να κάνω.

Celebrating 40 Years Of The Body Shop (& Introducing Their Five New Face Masks) 4

Και τι κάνουμε όταν ξεκινάμε τα beaute μας κορίτσια μου; Μάσκες, μάσκες, μάσκες.

Και επειδή μία δεν είναι ποτέ αρκετή, βγήκα να πάρω μία ακόμη!

Celebrating 40 Years Of The Body Shop (& Introducing Their Five New Face Masks) 2

Σε μια στάση μου στα The Body Shop ανακάλυψα 5 νέες, εξειδικευμένες μάσκες προσώπου που συσκευάζονται, συνθλίβονται και δημιουργούνται με φυσικά συστατικά και η κάθε μία έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας.

IMG_3933

Έχουν δημιουργηθεί με 100% vegetarian συστατικά (οι Himalayan Charcoal, British Rose και Amazonian Acai είναι πραγματικά 100% vegan) είναι χωρίς parabens, παραφίνες, σιλικόνη ή mineral oils – απλά με τις καλύτερες συνταγές μαζί με υπέροχα superfoods, από μπαμπού ξυλάνθρακα Ιμαλάϊων μέχρι acai berries από τον Αμαζόνιο.

Celebrating 40 Years Of The Body Shop (& Introducing Their Five New Face Masks) 3

Είναι εμπνευσμένες από παραδοσιακές θεραπείες ομορφιάς από όλο τον κόσμο και κάθε βάζο περιέχει μια μυστική δύναμη, από τον καθαρισμό μέχρι την θρέψη της επιδερμίδας για να την βοηθήσει να αισθάνεται το ίδιο καλά όπως ο οργανισμός σου! Trust me!

Η τιμή της κάθε μάσκας είναι στα 24 ευρώ – αν σκεφτείς φυσικά ότι δεν θα την κάνεις κάθε μέρα δεν είναι κακή -.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News