5 πανέξυπνοι τρόποι για να βάλεις το baby oil στο πρόσωπό σου!

By

Δεν χρειάζεται να δίνεις μια περιουσία σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης εφόσον υπάρχουν αντίστοιχα προϊόντα που χρησιμοποιείς έτσι κι αλλιώς σχεδόν καθημερινά στο σπίτι σου για άλλες χρήσεις.

Αυτή τη φορά μιλάω για το baby oil το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις σε κάποιο ντουλάπι του μπάνιου σου.

Το baby oil είναι στην ουσία 98% ορυκτέλαιο και 2% άρωμα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως το ορυκτέλαιο δεν πρόκειται με τίποτα να κλείσει τους πόρους της επιδερμίδας σου και δεν πρόκειται να “αντιδράσει” ποτέ αν έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν χρησιμοποιήσεις.

Δες τι μπορείς να κάνεις με αυτό στην καθημερινότητά σου.

1. Καθαρισμός προσώπου Βάλε λίγο baby oil στα χέρια σου και άπλωσέ το στα μάγουλα, στο μέτωπο, στη μύτη και το πιγούνι σου. Κάνε απαλό μασάζ κυκλικά. Κάνε μασάζ για 2-5 λεπτά και έπειτα καθάρισε το πρόσωπό σου με μια καθαρή πετσέτα.

2. Αφαίρεση μακιγιάζ από τα μάτια Αν δεν θες να καθαρίζεις όλο σου το πρόσωπο με baby oil μπορείς απλά να καθαρίζεις τα μάτια σου. Βάλε λίγο baby oil σε ένα κομμάτι βαμβάκι και απλά αφαίρεσε το μακιγιάζ από τα μάτια σου.

3. Ξύρισμα Ξέχνα τις πανάκριβες κρέμες ξυρίσματος. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο baby oil. Άπλωσε λίγο στο πόδι που θα ξυρίσεις και ξύρισε κανονικά. Δεν χρειάζεται καν να απλώσεις ενυδατική κρέμα μετά.

4. Πλύσιμο πινέλων μακιγιάζ Μια φορά στις δύο εβδομάδες καλό είναι να καθαρίζεις τα πινέλα μακιγιάζ. Ρίξε μια-δυο σταγόνες baby oil στην παλάμη σου και τρίψε τα πινέλα σου με αυτό. Ξέπλυνε με ζεστό νερό.

5. Μαλάκωσε τις σκληρές άκρες των μαλλιών σου Όταν νιώθεις ότι οι άκρες σου είναι πολύ σκληρές μπορείς να κάνεις το εξής:  Βάλε πολύ λίγο baby oil σε ένα κομμάτι βαμβάκι και έπειτα τρίψε με αυτό τις άκρες σου. Έτσι οι άκρες σου θα γίνουν αμέσως πιο απαλές και λαμπερές ενώ θα δείχνουν και πιο υγιείς.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News