5 πράγματα που καμιά Γαλλίδα δεν κάνει ποτέ στα μαλλιά της!

By

Το λουκ “μόλις ξύπνησα και βγήκα” είναι πολύ στη μόδα στις μέρες μας και οι Γαλλίδες είναι αυτές που το πρωτοξεκίνησαν.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό με τις Γαλλίδες είναι πως δεν προσπαθούν ποτέ υπερβολικά πολύ να είναι όμορφες, ούτε περνούν ώρες μπροστά σε έναν καθρέφτη. Απλά φοράνε το άρωμά τους και βγαίνουν.

Δες τα 5 πράγματα που δεν κάνει ποτέ στα μαλλιά της καμιά Γαλλίδα.

Οι Γαλλίδες δεν βάφουν ποτέ τα μαλλιά τους. Ο μόνος λόγος για να το κάνουν είναι για να τονίσουν το φυσικό τους χρώμα κάνοντας ανταύγιες ή για να κρύψουν τις γκρίζες τρίχες.

kl_gallida01

Οι Γαλλίδες δεν χρησιμοποιούν πιστολάκι. Το καλοκαίρι τα αφήνουν να στεγνώσουν φυσικά και το χειμώνα χρησιμοποιούν μια πετσέτα.

Οι Γαλλίδες δεν λούζονται κάθε μέρα. Δεν αξίζει γι’αυτές να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα. Μπορείς πολύ απλά τη δεύτερη μέρα να κάνεις έναν πολύ όμορφο κότσο.

Δεν φεύγουν ποτέ από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά. Προτιμούν να λούζονται τα απογεύματα και όχι τα πρωινά και ο λόγος είναι για να μην βγαίνουν έξω με βρεγμένα μαλλιά.

Δεν παραπονιούνται ποτέ για τη ζέστη. Λατρεύουν τα μαλλιά τους το καλοκαίρι που ο ήλιος και το θαλασσινό νερό τα κάνουν απλά… τέλεια!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα