5 πράγματα που καμιά Γαλλίδα δεν κάνει ποτέ στα μαλλιά της!

By

Το λουκ “μόλις ξύπνησα και βγήκα” είναι πολύ στη μόδα στις μέρες μας και οι Γαλλίδες είναι αυτές που το πρωτοξεκίνησαν.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό με τις Γαλλίδες είναι πως δεν προσπαθούν ποτέ υπερβολικά πολύ να είναι όμορφες, ούτε περνούν ώρες μπροστά σε έναν καθρέφτη. Απλά φοράνε το άρωμά τους και βγαίνουν.

Δες τα 5 πράγματα που δεν κάνει ποτέ στα μαλλιά της καμιά Γαλλίδα.

Οι Γαλλίδες δεν βάφουν ποτέ τα μαλλιά τους. Ο μόνος λόγος για να το κάνουν είναι για να τονίσουν το φυσικό τους χρώμα κάνοντας ανταύγιες ή για να κρύψουν τις γκρίζες τρίχες.

kl_gallida01

Οι Γαλλίδες δεν χρησιμοποιούν πιστολάκι. Το καλοκαίρι τα αφήνουν να στεγνώσουν φυσικά και το χειμώνα χρησιμοποιούν μια πετσέτα.

Οι Γαλλίδες δεν λούζονται κάθε μέρα. Δεν αξίζει γι’αυτές να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα. Μπορείς πολύ απλά τη δεύτερη μέρα να κάνεις έναν πολύ όμορφο κότσο.

Δεν φεύγουν ποτέ από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά. Προτιμούν να λούζονται τα απογεύματα και όχι τα πρωινά και ο λόγος είναι για να μην βγαίνουν έξω με βρεγμένα μαλλιά.

Δεν παραπονιούνται ποτέ για τη ζέστη. Λατρεύουν τα μαλλιά τους το καλοκαίρι που ο ήλιος και το θαλασσινό νερό τα κάνουν απλά… τέλεια!

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty News & Trends Μυστικά Ομορφιάς

Τα πιο απλά μυστικά για να δείχνεις όμορφη στις φωτογραφίες (και τις selfies)!

Βαριόμουν τόσο πολύ χθες το βράδυ που χάζευα για αρκετή ώρα στο Instagram και κοίταζα αφηρημένα selfies φωτογραφίες της...
Διαβάστε Περισσότερα