5 σημεία στο πρόσωπό σου που δεν βάζεις κονσίλερ (αλλά θα έπρεπε)!

By

Είσαι ειδική πλέον στο να κρύβεις τους μαύρους κύκλους αλλά αν χρησιμοποιείς το θαυματουργό κονσίλερ μονο εκεί τότε κάτι κάνεις λάθος. Δες τα 5 σημεία στα οποία πρέπει να το βάζεις και ένας νέος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά στα μάτια σου.

Στην εξωτερική γωνία των ματιών σου: Η makeup asrtist, Kelsey Dennihan, σου δίνει αυτό το εκληκτικό trick: Βάλε κονσίλερ στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου και αυτό θα κάνει αμέσως τα μάτια σου να ανασηκωθούν και να δείχνουν πιο “ξύπνια”.

Γύρω από τη μύτη σου: Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι αυτό το trick αλλά πραγματικά κάνει δουλειά. Βάλε λίγο κονσίλερ γύρω από τη μύτη σου και τα χείλη σου για να φωτίσεις και να απαλύνεις την περιοχή.

Στα βλέφαρά σου: Τις ημέρες που δεν θέλεις να βαφτείς πολύ μπορείς απλά να βάλεις κονσίλερ στα σωστά σημεία. Βάζοντας λίγο στα βλέφαρά σου θα σε βοηθήσει να δείχνεις πιο ξεκούραστη.

Στα μάγουλα και στο κόκκαλο των φρυδιών: Ήξερες ότι ένα κρεμώδες κονσίλερ μπορεί να λειτουργήσει ως highlighter; Βάλ’το ψηλά στα μάγουλά σου και στο κόκκαλο των φρυδιών και δες το πρόσωπό σου να μεταμορφώνεται. Αν θέλεις βάλε λίγο και στη γέφυρά της μύτης σου για να κρύψεις τυχόν στίγματα.

Στο στήθος σου: Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε αν χρειαστεί. Πρέπει να φέρεσαι στο λαιμό και στο ντεκολτέ σου όπως φέρεσαι στο πρόσωπό σου. Επομένως, αν υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί στο στήθος σου (κάποιο σημάδι ή κάποιο σπυράκι) βάλε λίγο κονσίλερ για να σώσεις την κατάσταση.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα