5 χρήσιμες συμβουλές για τα προϊόντα μαλλιών

By

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά τα προϊόντα μαλλιών;

Έχεις σκεφτεί πόσα κάνεις λάθος καθημερινά στον τρόπο που χρησιμοποιείς τα προϊόντα μαλλιών;

Ίσως γι’ αυτό τον λόγο, αντί να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καταλήγεις να δείχνεις σαν να μην έχεις προσπαθήσει καν.

Άσε που όλοι οι κομμωτές σου δείχνουν μαλλιά σαν να βγήκες απο το κομμωτήριο και σε πιάνουν τα νεύρα σου.

Διάβασε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις πολύ απλα αλλάζοντας κάποιες συνήθειες στη φροντίδα των μαλλιών σου χρησιμοποιώντας σωστότερα τα προϊόντα.

mallia_494x320

5 χρήσιμες συμβουλές για τα προϊόντα μαλλιών

Κρέμα μαλλιών

Πολλές απο εμάς για να καταπολεμήσουνε το φριζάρισμα, αλλά και για να μαζέψουμε τα μαλλιά μας κοτσίδα, ώστε να έχουμε ένα πιο λείο αποτέλεσμα, βάζουμε κρέμα μαλλιών όσο ακόμη τα μαλλιά μας είναι βρεγμένα. Γράψε λάθος!

Για να μειώσουμε το φριζάρισμα θα πρέπει να βάζουμε την κρέμα όταν θα είναι τελείως στεγνά τα μαλλιά μας, να χρησιμοποιείς μια αρκετά μικρή ποσότητα και σε καμία περίπτωση να μην βάζεις και στην ρίζα των μαλλιών.

spitikes-maskes-gia-mallia-

Serum

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα πρέπει να βάζεις μετά το στέγνωμα των μαλλιών, ώστε να προστατεύσεις το εξωτερικό της τρίχας και να τους δώσεις την λάμψη που χρειάζονται.

Την μεγαλύτερη ποσότητα θα πρέπει να την βάλεις στις άκρες των μαλλιών και όχι στην ρίζα, καθώς έτσι θα τους δώσεις λιγότερο όγκο και η τρίχα σου θα γίνει πιο βαριά.

Ξηρό σαμπουάν

Το ξηρό σαμπουάν δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό όπως θέλουμε να πιστεύουμε, καθώς αφαιρεί μόνο προσωρινά τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής.

Γι’ αυτό και θα πρέπει να χρησιμοποιείς και κανονικό σαμπουάν ανά διαστήματα. Θα πρέπει να βάλεις τη μεγαλύτερη ποσότητα στην ρίζα και να κάνεις μασάζ όπως θα έκανες και με το κανονικό σαμπουάν.

Στην συνέχεια, με μια βούρτσα χτένισε τα μαλλιά σου ώστε να φύγει η άσπρη σκόνη.

7345_161066039

Αφρός μαλλιών

Για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να βάζεις αφρό στην ρίζα και σε μικρή ποσότητα, αλλιώς τα μαλλιά σου θα γίνουν θαμπά, θα είναι κολλημένα και δεν θα έχουν καθόλου λάμψη.

Λακ μαλλιών

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις με την λακ είναι να ψεκάζεις ακριβώς πάνω από το κεφάλι σου και σε πολύ κοντινή απόσταση.

Το σωστό είναι να ρίχνεις από πίσω προς τα μπροστά και από ψηλά, ώστε να πάει παντού και να μην κολλήσουν τα μαλλιά σου.

Επίσης, αν θέλεις το χτένισμα σου να δείχνει φυσικό δεν θα έπρεπε να επιλέγεις λακ που είναι για πολύ δυνατό κράτημα και θα πρέπει μόλις την χρησιμοποιήσεις να μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά σου με μια λεπτή χτένα για να μην είναι κολλημένα.

Λακ-μαλλιώνTip: Μην ξεχνάς! Τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, να δίνεις βαθιά ενυδάτωση και φροντίδα στα μαλλιά σου στο σπίτι με τη μάσκα της επιλογής σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News