4+1 τρόποι για να πεις αντίο σε ψωμάκια και κυτταρίτιδα!

By

Τα “ψωμάκια” και η κυτταρίτιδα είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας. Δε θα λέμε μεταξύ μας ψέμματα κορίτσια. Όλες μας λίγο πολύ έχουμε ξεφυσήσει με αγανάκτηση κοιτάζοντας τον καθρέφτη. Και ναι, κάποιες φόρες το ομολογώ η σωστή διατροφή και οι κρέμες μπορούν να βοηθούν την κατάσταση αλλά δεν διορθώνουν το πρόβλημα!

Για αυτό έψαξα και βρήκα τις 5 μεθόδους της αισθητικής κοσμετολογίας – δε θα βάλουμε νυστέρι – που θα διώξουν μακριά το καπιτονέ.

1. Cavitation

Είναι κάτι σαν ανώδυνη, αναίμακτη και σύντομη λιποαναρρόφηση, που μας επιτρέπει να χάσουμε ως και 2 πόντους τη συνεδρία. Το επίμονο λίπος που έχει παγιδευτεί στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, υγροποιείται με τη βοήθεια υπερήχων και απομακρύνεται από τον οργανισμό μέσω της λέμφου.

2. Μεσοθεραπεία

Κάνουμε έγχυση λιπολυτικών συστατικών μέσα στο δέρμα, είτε ενέσιμα είτε μη ενέσιμα με τη χρήση ειδικού μηχανήματος. Αυτά διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και βοηθούν στη διάσπαση του λίπους και όχι μόνο.

3. Λιπομασάζ

Μια εξελιγμένη, μη επεμβατική λιπογλυπτική που είναι δημοφιλής σε πολλά ινστιτούτα ανά τον κόσμο. Πρόκειται για μασάζ με ένα ειδικό μηχάνημα που εγκλωβίζει το λιποκύτταρο μεταξύ δύο κυλίνδρων και το λιώνει. Η διαδικασία είναι εύκολη και ευχάριστη και βελτιώνει συγχρόνως την αιματική και λεμφική κυκλοφορία. Έχει έγκριση από το αμερικάνικο FDA.

4. Διοξείδιο του άνθρακα

Η καύση του λίπους γίνεται μέσω της οξυγόνωσης. Σε αυτό το δεδομένο βασίζεται η τεχνική αυτή που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών. Το διοξείδιο του άνθρακα διοχετεύεται στις επίμαχες περιοχές και αναγκάζει τον οργανισμό να στείλει γρήγορα μεγάλη ποσότητα οξυγόνου. Η καύση του λίπους αρχίζει αμέσως και πολύ σύντομα βλέπουμε θεαματικά αποτελέσματα.

5. Μασάζ με βιολογικά φύκια από μεγάλα θαλάσσια βάθη

Προφέρουν αύξηση του οξυγόνου στην περιοχή με περιττό λίπος και μεγιστοποίηση των καύσεων. Σύμφωνα με μετρήσεις, βελτιώνουν την πυκνότητα του συνδετικού ιστού και έχουν εξαιρετική δράση στην αποβολή τοξινών.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News