6 κουρέματα που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι!

By

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές μας διακοπές. Παρόλο που σίγουρα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ζούμε στο παρόν και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε και τις καλοκαιρινές μας διακοπές αλλά και την εμφάνισή μας στην παραλία.

Αυτή τη φορά, βέβαια, θα σας μιλήσω για μαλλιά και θα σας πω ποια θα είναι τα 6 κουρέματα που θα “φορεθούν” περισσότερο αυτό το καλοκαίρι.

Καρέ σε ίσια γραμμή όπως το έχει κάνει η Jennifer Lawrence. Αυτό το κούρεμα είναι πραγματικά πολύ εύκολο και σίγουρα θα βολέψει πολύ όποια το επιλέξει.

kl_mallia01

Το wob (ή αλλιώς wavy lob): Πρόκειται για το καρέ το οποίο έχει και έναν μικρό ατιμέλητο κυμματισμό.

kl_mallia02

Φράντζα σε κουρτίνες: Κράτα το μήκος των μαλλιών σου μακρύ και κόψε μόνο τη φτάντζα σου. Χώρισέ την στη μέση και δημιούργησε ένα νέο στιλ.

kl_mallia03

Full φράντζα: Δώσε ένα boho στιλ στον εαυτό σου και προτίμησε κανονική φράντζα την οποία,  όμως, λόγω ζέστης θα πρέπει να φτιάχνεις συνεχώς.

kl_mallia04

Midi: Αυτό το κούρεμα στην ουσία είναι ανάμεσα στο κοντό και το μακρύ και είναι πολύ όμορφο. Επίσης, είναι βολικό για τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού που μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά.

kl_mallia05

Κοντό: Ακόμα και αν τα αφήσεις πιο μακριά στο πάνω μέρος, ο λαιμός σου θα σε ευχαριστεί που τον άφησεις ελεύθερο να αναπνεύσει. Φυσικά αυτό το κούρεμα χρειάζεται τόλμη.

kl_mallia06

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News