6 πράγματα που δεν φαντάζεσαι ότι μπορείς να κάνεις με ένα τσιμπιδάκι!

By

Χθες το πρωί μόλις ανακάλυψα ότι μου τελείωσε η οδοντόκρεμα και δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω ούτε λίγη από δαύτη για να πλύνω τα δόντια μου, κατάλαβα πως έπρεπε να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει. Πήρα ενστικτωδώς ένα τσιμπιδάκι που πήρε το μάτι μου δίπλα στο νιπτήρα και πίεσα με αυτό το σωληνάριο προς τα πάνω. Το θαύμα έγινε και έτσι αποφάσισα να βρω και άλλους τρόπους για να χρησιμοποιώ αυτά τα τοσοδούλικα πραγματάκια…

Κάνε τις μπούκλες σου να διαρκέσουν περισσότερο

Αν μόλις έκανες τα μαλλιά σου μπούκλες με το σίδερο για μπούκλες, πιάσε για λίγη ώρα την κάθε μπούκλα ψηλά για να μη σου πέσει. Καλό είναι, μάλιστα, να βάζεις ένα τσιμπιδάκι σε κάθε μπούκλα με το που την φτιάχνεις και να μην βγάλεις τα τσιμπιδάκια μέχρι να κρυώσουν καλά τα μαλλιά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθούν για πολύ περισσότερο.

kl_tspimpidakia01

Σήκωσε πιο ψηλά την αλογοουρά σου

Έχει η αλογοουρά σου συνεχώς την τάση να πέφτει; Βάλε χιαστί δύο τσιμπιδάκια πίσω από την αλογοουρά σου στο σημείο που βρίσκεται το λαστιχάκι για να την κρατήσεις στο ύψος της.

Κάν΄τα δικά σου

Μπορείς να πάρεις βερνίκι νυχιών στο χρώμα που θέλεις και να βάψεις τα τσιμπιδάκια σου. Έτσι θα τους δώσεις μια πιο χαρούμενη εικόνα.

Μετέτρεψε το πινέλο μακιγιάζ σε πινέλο για contouring

Μιας και είναι και ακριβά τα καλά πινέλα, μπορείς απλά να μετατρέψεις το πινέλο με το οποίο βάζεις την πούδρα σου σε πινέλο για contouring. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ενώσεις τις τρίχες του πινέλου και να τις στερεώσεις με ένα τσιμπιδάκι και από τις δύο μεριές. Κάνε με αυτόν τον τρόπο το contouring και μετά βγάλε τα τσιμπιδάκια για να επαναφέρεις το πινέλο σου στην αρχική του κατάσταση.

Βάλε κόλλα στις ψεύτικες βλεφαρίδες σου

Το τελείωμα από το τσιμπιδάκι είναι ιδανικό για αυτή τη δουλειά. Βάλε λίγη κόλλα σε αυτό και κόλλησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου.

Κόντυνε τα ρούχα σου

Αν θέλεις πολύ να φορέσεις ένα καινούργιο παντελόνι που μόλις αγόρασες και δεν προλαβαίνεις να το πας στον ράφτη, μπορείς απλά να βάλεις 2-3 τσιμπιδάκια για να κάνεις τη δουλειά σου. Φρόντισε μόνο να είναι στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι για να μην φαίνονται.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News