Αφαίρεσε το κόκκινο βερνίκι σε χρόνο dt!

By

Λατρεύεις τις φλογερές αποχρώσεις στο μανικιούρ σου αλλά έχεις δεύτερες σκέψεις γιατί όταν έρχεται η ώρα να το αφαιρέσεις δεν λέει να φύγει με τίποτα ενώ αφήνει και αντιαισθητικές στάμπες στα δάκτυλά σου;

Τώρα υπάρχει λύση που θα σου γλυτώσει χρόνο και χρήμα!

Τα έντονα βερνίκια νυχιών όσο εντυπωσιακά και εάν είναι έχουν ένα σοβαρό μειονέκτημα.

matte-nails

Ποιο είναι αυτό;

Δυστυχώς αφαιρούνται δύσκολα ακόμη και με το πιο ισχυρό αφαιρετικό και συνήθως αφήνουν τα ίχνη τους στο πέρασμά τους! Δες λοιπόν τι πρέπει να κάνεις τι θα χρειαστείς.

aseton

Εφοδιάσου με ένα περιποιητικό λάδι νυχιών όπως το Organic Virgin Oil, ένας πλούσιος ορός που επανορθώνει και προστατεύει  ή ακόμη και με ένα lip balm, ένα δραστικό αφαιρετικό και λίγο βαμβάκι και ξεκίνα… Άπλωσε μια γενναιόδωρη στρώση από το λαδάκι σου ή από το lip balm γύρω και πάνω από τα πετσάκια.

Organic_Olive_Oi_4f47d4e190fa8Με αυτόν τον τρόπο θα θωρακίσεις τα νύχια σου και το χρώμα και δεν θα τα επηρεάσει ενώ εσύ τα ξεβάφεις. Στη συνέχεια βύθισε ένα κομμάτι βαμβάκι στο αφαιρετικό σου και κάλυψε με αυτό το κάθε σου νύχι.

Άφησέ το να δράσει για περίπου 2 λεπτά και μετά αφαίρεσέ το πιέζοντάς το με καθοδικές κινήσεις προς την άκρη των νυχιών σου.

enallaktikoi-tropoi-gia-na-ksevapsete-nyxia-sas

Το βερνίκι θα απομακρυνθεί με μια μόλις κίνηση και χωρίς να μείνει ίχνος από χρώμα στα νύχια σου.

Μάλιστα για να εξοικονομήσεις βαμβάκι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικρές ποσότητες τις οποίες θα ανοίγεις χωρίζοντάς τες σε δύο κομμάτια.

Έτσι, θα χρειαστείς ελάχιστη ποσότητα από βαμβάκι και το βερνίκι θα φύγει σε χρόνο dt! 

You may also like

Hot News