Αυτή η τόσο απλή θεραπεία για την ακμή και τα σπυράκια θα σε καταπλήξει!

By

Όταν ήμουν μικρή ήμουν γεμάτη σπυράκια. Τώρα που μεγάλωσα (λίγο) η ακμή εξαφανίστηκε αλλά μερικά σπυράκια κάνουν που και που δυναμικό comeback. Έψαξα και βρήκα, λοιπόν, ένα απλό κόλπο το οποίο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτόν τον βραχνά.

Η λύση βρίσκεται στο γνωστό σε όλους μας Betadine. Αυτό το καφέ-βαθυκόκκινο υγρό είναι ιδανικό για την θεραπεία και την εξαφάνιση κάθε ενοχλητικού σπυριού. Πρόκειται για ένα μη ερεθιστικό αντισηπτικό διάλυμα που λειτουργεί αργά απελευθερώνοντας ιώδιο στο δέρμα και σκοτώνοντας τα βακτήρια, τους μύκητες και τους ιούς που προκαλούν λοιμώξεις και πληγές. Φαντάσου τι κάνει στα απλά βακτήρια που προκαλούν τα σπυράκια.

kl_akmi01

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το Betadine χωρίς να βλάψεις και τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στην επιδερμίδα σου είναι να το βάλεις πριν κοιμηθείς το βράδυ μόνο στα σημεία που έχεις σπυράκια. Βάλε λίγη ποσότητα σε ένα κομμάτι βαμβακιού και πίεσέ το πάνω στα σπυράκια. Το Betadine θα θεραπεύσει τη μόλυνση στην επιφάνεια και θα καταπολεμήση τα βακτήρια και κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Μιλάμε για ένα θαυματουργό προϊόν το οποίο πρέπει να δοκιμάσεις.

Φυσικά περιμένουμε να μας πεις αν είχε αποτέλεσμα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News