Αυτό είναι το hot κούρεμα του 2016 για τον κομμωτή της Aniston!

By

Μπορεί το καρέ να έμεινε για τουλάχιστον 3 χρόνια στις φανατικές επιλογές μας, φαίνεται πως τώρα μας αποχαιρετά. Αποθεώσαμε το κοντό καρέ (bob), το μακρύ καρέ (lob), ακόμα και την κυματιστή εκδοχή του (wob), παρόλα αυτά οι εποχές αλλάζουν και μαζί και η μόδα.

Εάν είσαι αποφασισμένη να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, δες τι προτείνει ο διάσημος κομμωτής της Jennifer Aniston και ανανεώσου σύμφωνα με τις hot τάσεις του 2016.

Σύμφωνα με τον Chris McMillan, ήρθε η ώρα του shag. Κι αν το όνομα δεν σου λέει κάτι, αρκεί μια φωτογραφία ή αναδρομή πίσω στο χρόνο και στην Jane Fonda στην ταινία «Η Εξαφάνιση».

jane-fonda

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλές από τις πελάτισσές μου, μου ζητούσαν κοντό καρέ, αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα με τα κοντά κουρέματα είναι τι τάση να ακολουθήσεις όταν μεγαλώσουν. Και ο πιο cool τρόπος να μεγαλώσει ένα καρέ είναι να γίνει shag».

«Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling (είναι low-maintenance hairlook) και μπορεί να το κάνει ο καθένας. Απλά θα πρέπει να αφήσεις τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν κρατώντας τα φυσικά» επισημαίνει. «Δίνοντας ένα μικρό μήκος και κάνοντας ένα ελαφρύ φιλάρισμα μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δίνεται ένας φυσικός όγκος, που κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει χρόνια νεότερη. Είναι ένα σαφώς πιο φρέσκο και νεανικό look

Μήπως να κλείσεις τώρα ραντεβού στο κομμωτήριο;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News