Ακολούθησε τους κανόνες: Έτσι θα βγεις την πιο ωραία χριστουγεννιάτικη selfie στο Instagram

By

Ένα απλό σερφάρισμα των 5 λεπτών να κάνει κανείς στο Instagram θα δει ότι από τις 100 φωτογραφίες χρηστών, οι 90 είναι selfies. Είναι μία μόδα που ήρθε από την Αμερική και συνεχίζεται με επιτυχία στην Ελλάδα καθώς όλο και περισσότεροι φωτογραφίζουν τον εαυτό τους και τον ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ. Μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες την ώρα που διαβάζω, την ώρα που κάνω το μπάνιο μου στη θάλασσα (ναι είμαι χειμερινή) ή την ώρα που είμαι στην σχολή και κάνω πρόβα με τους συμμαθητές μου.

Μάλιστα έχω βρει και τις κατάλληλες πόζες οι οποίες με  κολακεύουν ιδιαίτερα και τραβάω πλέον τις φωτογραφίες κάτω από συγκεκριμένη γωνία. Τι σου λέω κι εσένα μέρες που είναι; Προσπαθώ να κάνω μία εισαγωγή για να μπω στο ψητό. Θέλεις να είσαι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς των Χριστουγέννων; Η selfie σου να φτάσει να γίνει viral; Αν ναι, είσαι στο σωστό δρόμο. Ακολούθησε τα παρακάτω tips που εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία τα μοντέλα και οι  celebrities και θα δεις ότι θα βγάλεις την πιο ωραία χριστουγεννιάτικη selfie!

se

Κάνε πειραματισμούς με τις πόζες. Υπάρχει συγκεκριμένη πόζα για τον καθένα μας, η οποία κολακεύει και φαίνονται ακόμη και τα ρούχα άψογα στο φακό.

Βρες την κατάλληλη γωνία για να φαίνεται το πρόσωπό σου άψογο. Βγάλε πρώτα πολλές φωτογραφίες μέχρι να τη βρεις. Μόλις το πετύχεις θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω.

Παίξε με τα φίλτρα. Ευτυχώς υπάρχουν τόσα πολλά που κάτι να μην σου αρέσει, αμέσως μπορείς να το διορθώσεις.

Αν έχεις κουρασμένα μάτια, απέφυγε τους σκοτεινούς χώρους. Όσο πιο σκούρη η φωτογραφία τόσο περισσότερο τονίζονται οι ατέλειες.

Μη βάλεις τόνους μέικ απ γιατί φαίνεται. Προτίμησε μία πολύ καλή βάση και ένα ωραίο κραγιόν-όχι έντονο κατά  προτίμηση- και θα δεις πόσο ωραία θα «γράψεις» στο φακό!

se2

Δοκίμασε να βγάλεις την επόμενή σου selfie ακολουθώντας τα παραπάνω tips και θα δεις πόσα likes και σχόλια θα έχεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News