Αλόη η θαυματουργή: Δες όλα τα θαύματα που μπορείς να κάνεις με αυτήν στην επιδερμίδα σου!

By

Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις ακούσει και διαβάσει πολλά για την αλόη η οποία κάνει θαύματα όχι μόνο στην επιδερμίδα αλλά και σε πολλά άλλα πράγματα.

Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στο τι μπορεί να κάνει για την επιδερμίδα σου και πώς μπορεί να λύσει τα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις.

Για λαμπερή επιδερμίδα Ανακάτεψε σε ένα μπολάκι τζελ αλόης, λάδι καρύδας και μέλι και άπλωσε το μείγμα στην επιδερμίδα σου. Ασ’το εκεί για 20 λεπτά και ξέπλυνε με μπόλικο νερό.

Για την ακμή Αν υποφέρεις από σπυράκια ανακάτεψε απλά σε ένα μπολ τζελ αλόης, χυμό λεμονιού και μοσχοκάρυδο. Άπλωσε το μείγμα στην επιδερμίδα σου και άφησέ το να κάνει τη δουλειά του.

Για μαύρα στίγματα Ανακάτεψε σε ένα μπολ τζελ αλόης, κουρκουμά, γιαούρτι και χυμό λεμονιού. Βάλε το μείγμα στην επιδερμίδα σου και άφησέ το για 20 λεπτά. Έπειτα ξέβγαλε με μπόλικο νερό.

Για ξηρή επιδερμίδα Σε ένα μπολ ανακάτεψε τζελ αλόης, μέλι και ελαιόλαδο. Άπλωσε το μείγμα στην επιδερμίδα σου και άφησέ το για 30 λεπτά. Ξέπλυνε καλά.

Για λιπαρή επιδερμίδα Ανακάτεψε σε ένα μπολ τζελ αλόης, χυμό λεμονιού και γιαούρτι. Άπλωσε στην επιδερδίδα σου και άφησέ το εκεί για 20 λεπτά. Ξέπλυνε καλά. Μπορείς να επαναλαμβάνεις δύο φορές την εβδομάδα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News