Άλουστη; 4+1 λόγοι για να μη ντρέπεσαι!

By

“Φαίνομαι, άλουστη;;;!”

Ηρέμησε φίλη μου. Θα σου πω μόνο ότι τρώω καζούρα από φίλες, συνεργάτες και από τον άντρα μου επειδή δεν λούζω τα μαλλιά μου συχνά. “Κράζεις; Θαυμάζεις!” ναι αυτή είναι η απάντηση.

Διότι έχω πολλά μαλλιά, δεν λαδώνουν, και επιπλέον από την δεύτερη μέρα το χτένισμα φαίνεται καλύτερο και είναι μόνο λίγοι λόγοι που υπερασπίζομαι την “αλουσιά”. Μη γελάς!

Να σου πω και κάτι ακόμη; Ναι, μπορεί να φαίνεσαι άλουστη, δεν έγινε και κάτι!

HairTexture

Και με τους παρακάτω 4+1 λόγους θα καταλάβεις ότι  δεν πρέπει να ντρέπεσαι γι’ αυτό.

1. Προκάλεσε το σύμπαν γιατί σκέψου ότι λουστείς, δε λουστείς μπορούν και συμβαίνουν τα καλύτερα! Βέβαια μεταξύ μας, μη το παρακάνεις κιόλας. Μπορεί να είναι οκ η όψη των μαλλιών σου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν οι γύρω σου να κάνουν τα “στραβά μάτια” στην… οσμή τους.

2. Ακριβώς, επειδή αισθάνεσαι ότι τα μαλλιά σου δεν είναι στα “καθαρότερα” τους, τονίζεις άλλα στοιχεία της εμφάνισης σου και του χαρακτήρα σου! Τονώνεις την αυτοπεποίθηση σου! Γίνεσαι πιο προσιτή και γοητευτικότερη χαμογελώντας συχνότερα.

de2876989bf140313c41d9c5595ecdd9

3. Μεγάλη αλήθεια… Τα μαλλιά “στρώνουν” καλύτερα τη δεύτερη-τρίτη μέρα μετά το λούσιμο. Τώρα κατά την τέταρτη μέρα από την τελευταία φορά που λούστηκες, ξεκινήσει η φαγούρα και λόγω της ζέστης πλέον, σπάσε την παράδοση και ρίξε ένα λουσιματάκι…

4. Το ότι είσαι πρότυπο “οικολογίας”, είμαι σίγουρη ότι δεν το έχεις σκεφτεί! Για εσένα έχει γίνει προσωπική υπόθεση η σωτηρία του πλανήτη. Λιγότερη κατανάλωση νερού με την σκέψη σου πάντα στους υδροφόρους ορίζοντες. Αλήθεια, πόσα ξεβγάλματα κάνεις και πόση ώρα αφήνεις το νερό να τρέχει; Ε;

5. Οικονομία χρόνου! Σημαντικότατο! Ειδικά αν έχεις μακρυά κόμη. Σκέψου: λούσιμο, δεύτερο χέρι λούσιμο, μαλακτική, ξεμπερδέματα, στέγνωμα, styling… ουφ…! Έγινα κατανοητή νομίζω.

23233b986e2516b6f95e9922e1410997

With love girlfriend: μια χαρά τα “έκανα” φιόγκο, βρήκαμε ωραία άλλοθι – λόγους για την αλουσιά, για να μη νιώθεις άσχημα! Μην ξεχνιέσαι όμως πολύ συχνά…

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News