Άλουστη για 3 Ολόκληρες Μέρες!

By

Το δοκίμασα πριν από μερικές μέρες και μπορώ να πω πως τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Έτυχε να βρεθώ για ένα τριήμερο στο χωριό του αγοριού μου και μιας και θα ήμουν εκεί μόνο για τρεις ημέρες αποφάσισα να ακολουθήσω τη λογική των Γαλλίδων και να μην λούσω τα μαλλιά μου καμιά μέρα. 


Τρεις μέρες άλουστη! Η αρχική μου σκέψη ήταν “βρε δεν πα να λένε! εγώ θα λουστώ” αλλά αποφάσισα να την νικήσω και να κάνω το πείραμα για να μπορέσω να σου πω και πώς ήταν. Προσωπικά λούζω τα μαλλιά μου μέρα παρά μέρα, επομένως το τριήμερο μου φαινόταν πολύ.

Την πρώτη μέρα τα μαλλιά μου ήταν τέλεια όπως πάντα. Τη δεύτερη μέρα τα μαλλιά μου ήταν λίγο καλύτερα από την πρώτη μιας και έτσι γίνεται συνήθως. Στέκονται πιο καλά, στρώνουν πιο όμορφα και δεν χρειάζονται πολύ φτιάξιμο. Την τρίτη μέρα, παρόλο που δεν το περίμενα, τα μαλλιά μου ήταν το ίδιο όμορφα όπως και τη δεύτερη μέρα. Το μόνο που έπρεπε να κάνω μιας και έχω φράντζα ήταν να πιάσω τη φράντζα μου με μερικά τσιμπιδάκια ψηλά ενώ έπιασα και τα υπόλοιπα μαλλιά μου σε μια ψηλή αλογοουρά. Την τέταρτη μέρα… λούστηκα.

baker_mallia
Πρώτη μέρα!
Δεύτερη μέρα!
Δεύτερη μέρα!
Τρίτη μέρα!
Τρίτη μέρα!

Ετυμηγορία: Όλα είναι θέμα συνήθειας. Μπορεί να έχεις την αίσθηση πως τα μαλλιά σου θέλουν λούσιμο κάθε μέρα αλλά αυτό είναι απλά θέμα μιας συνήθειας που έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι πρέπει να ακολουθεί. Αποφάσισε να αλλάξεις αυτήν την τόσο χρονοβόρα και κοστοβόρα συνήθεια και θα δεις που θα σου αρέσει. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να πιάνεις τα μαλλιά σου αλογοουρά ή σε έναν όμορφο, επιμελώς ατημέλητο κότσο την τρίτη μέρα. That’s all, όπως έλεγε και η Meryl Streep στην ταινία Ο διάβολος φοράει Prada.

Και ένα tip από τον ειδικό: Ο Γάλλος hairstylist Rodolphe (ανάμεσα στις πελάτισσές του είναι η Jodie Foster και η Kate Hudson) λέει, “Τρίψε με argan oil τα μαλλιά σου πριν το λούσιμο, χρησιμοποίησε σαμπουάν στο μέγεθος του στραγαλιού και κοιμήσου με μια μάσκα μαλλιών μια φορά το μήνα”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News