Αντίο πρόωρη γήρανση! Έρχονται τα προϊόντα διόρθωσης SkinCeuticals

By

Το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη τελειώνει και ο ήλιος ακόμη σε τυφλώνει! Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Τις προάλλες παρατηρούσα όμως το πρόσωπό μου και διέκρινα κάποιες κοκκινίλες και μία πρόωρη γήρανση. Κάποιος που με ξέρει σίγουρα θα πει ότι είμαι τρελή, αλλά ο καθένας μας γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το δέρμα του και το σώμα του.

Κακά τα ψέματα κορίτσια, ο ήλιος παρόλο που σου φτιάχνει τη διάθεση ευθύνεται για πολλά με πρώτο τον καρκίνο του δέρματος και δεύτερον την πρόωρη φωτογήρανση. Αν και ποτέ δεν κάθομαι το καλοκαίρι στον ήλιο-για την ακρίβεια δεν πηγαίνω ούτε για μπάνιο τις μέρες καύσωνα-ωστόσο μια βόλτα ακόμη και το απόγευμα μπορεί να μου προκαλέσει προβλήματα στο δέρμα. Και θεωρώ ότι δεν είμαι η μόνη. Γι’ αυτό, λοιπόν, σήμερα έχω ένα λόγο να χαίρομαι παραπάνω, γιατί θα μοιραστώ μαζί σου ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με την προστασία του δέρματος! Όταν η κολλητή μου με πήρε μαζί της στο ιατρείο της γνωστής δερματολόγου, Ασπασίας Ζαχαρή, για την παρουσίαση νέων προϊόντων, στην αρχή βαρέθηκα να πάω. Όταν όμως πήγα κι άκουσα για τις νέες θεραπείες, τα νέας γενιάς αντιηλιακά και πολλά άλλα, δεν ήθελα να φύγω!

Το δέρμα είναι σχεδιασμένο να προστατεύει το σώμα από εξωτερικές επιθέσεις. Σχεδόν καμία ουσία δεν το διαπερνά. Ένα αντιοξειδωτικό για να είναι αποτελεσματικό πρέπει να διαπερνάει το δέρμα. Παρακολουθώντας με μεγάλη προσοχή την ομιλία της κυρίας Ζαχαρή, έμαθα ότι από τους πρώτους νεωτεριστές φαρμακοκαλλυντικών στις ΗΠΑ, η SkinCeuticals καινοτομεί με επαναστατικές ανακαλύψεις στο προσκήνιο της αντιοξειδωτικής τεχνολογίας. Τα δεδομένα που αποδεικνύουν τη διαπερατότητα, τη βιοδιαθεσιμότητα και τα αντιοξειδωτικά οφέλη των συνθέσεων με βιταμίνη C, προέρχονται από την ακαδημαϊκή έρευνα του Δρ. Sheldon Pinnell, ονομαστού Αμερικανού δερματολόγου ερευνητή από το πανεπιστήμιο Duke.

Phloretin

Με απλά λόγια η SkinCeuticals ανακάλυψε ότι: Μόνο 4 αντιοξειδωτικά αποδεδειγμένα διεισδύουν στο δέρμα και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες:

  • Βιταμίνη C
  • Βιταμίνη E
  • Φερουλικό οξύ
  • Φλορετίνη

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΕΦΑΜΙΛΑ

Προσοχή κορίτσια! Κανένα άλλο αντιοξειδωτικό που δοκιμάστηκε δε διεισδύει στο δέρμα. Συνδυασμός αυτών των αντιοξειδωτικών εξουδετερώνει μια σειρά από ROS σε πολλαπλά σημεία του οξειδωτικού μονοπατιού

Ferulic

ΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ SKINCEUTICALS

ΠΑΡΕΧΟΥΝ:

  1. Αποδεδειγμένα Ανώτερες Συνθέσεις
  1. Αποδεδειγμένα Ανώτερη Εσωτερική Προστασία
  1. Ορατή Εξωτερική Διόρθωση

Phloretin Gel

Η ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΕ 3 ΜΟΝΟ ΒΗΜΑΤΑ
Κι όμως φίλες μου! Τα συγκεκριμένα προιόντα είναι έτοιμα να δώσουν ένα τέλος στην πρόωρη γήρανση!
1  Τα SkinCeuticals αντιοξειδωτικά τοπικής χρήσης ενισχύουν την εσωτερική άμυνα του δέρματος ενάντια στις περιβαλλοντικές
επιθέσεις, επιτρέποντας την αυτοΐαση του δέρματος για
ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.
2  Τα προηγμένης τεχνολογίας SkinCeuticals αντηλιακά αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στη UV ακτινοβολία.
3  Τα προϊόντα διόρθωσης SkinCeuticals συνδυάζουν επανορθωτικά, λευκαντικά και απολεπιστικά συστατικά για να αποκαθιστούν το δέρμα και να επαναφέρουν
την υγιή και νεανική όψη του. Η προηγμένη τεχνολογία και τα συστατικά που χρησιμοποιoύνται διορθώνουν τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τη χαλάρωση, την υπερμελάγχρωση, την ακμή, κλπ.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News