Πώς να διαλέξεις το δικό σου προσωπικό άρωμα!

By

Ναι, όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε το καλοκαίρι πάει, μαζί του και ότι μας συντρόφευσε από θέμα cosmetics και fragrances, αφήνοντας πίσω του μόνο το άρωμά του.

Καθώς λοιπόν το μπουντουάρ μου βρίσκεται σε πλήρη αναδιοργάνωση απόφασισα να τα πάρω από την αρχή και να κάνω την ενδελεχή μου έρευνα για το άρωμα του χειμώνα.

Σίγουρα, όπως και εγώ έτσι και εσύ, έχεις παραπάνω από ένα άρωμα, αλλά o αγώνας για την ανεύρεση του ιδανικού δεν σταματάει ποτέ.

photo-2

Ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω, να βρω κάποιον ειδικό, να μου εξηγήσει και να μου δώσει το χρόνο μου, να με βοηθήσει να επιλέξω το δικό μου προσωπικό άρωμα χωρίς να χαθώ στη μετάφραση.

Και η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα

Τελειώνοντας από το ραντεβού μου στο Χαλάνδρι και όντως αποφασισμένη – φόρεσα φλατ – ξεκίνησα για να βρω αυτό που ήθελα. Δεν θα συμβιβαζόμουν με τίποτε λιγότερο.

photo-1

Μου είχαν πει για το νέο και μoναδικό κατάστημα λιανικής Federico Mahora της FM Group, που άνοιξε πρόσφατα στο Χαλάνδρι!

Τα έχεις ακούσει αλλά δεν τα έχεις δοκιμάσει; Και εγώ, μέχρι που μια γνωστή μου όταν την ρώτησα τι άρωμα φοράει μου έδωσε την πληροφορία.

Και περνώντας την πόρτα είπα μέσα μου ότι κάτι καλό συμβαίνει εδώ.

Αν πιστεύεις ότι θα επιλέξεις ένα άρωμα τόσο απλά, με δυο φλιτ στο χαρτάκι και μόνο τις βασικές πληροφορίες τότε γράψε λάθος.

Στα Federico Mahora η επιλογή του προσωπικού σου αρώματος δεν είμαι μια απλή υπόθεση, αλλά μια εξατομικευμένη εμπειρία.

photo-3

Γιατί αν δεν φοράς το δικό σου άρωμα δεν έχεις ντυθεί σωστά!

Υπάρχει ειδικό ερωτηματολόγιο που η Νικολέττα θα φροντίσει να το απαντήσεις για να μπορέσει να σου προτείνει το ιδανικό άρωμα.

photo-2

Απαραίτητη κίνηση να μυρίζεις τους κόκκους καφέ για να μπορείς να καταλάβεις τα διαφορετικά αρώματα!

Σημείωσε ότι τα αρώματα Federico Mahora έχουν 20% περιεκτικότητα σε έλαιο αρώματος, γεγονός που διασφαλίζει τη διάρκειά τους.

Το θέμα μας φυσικά δεν είναι η συσκευασία αλλά το άρωμα, ασχέτως αν οι περισσότερες από εμάς αγοράζουμε τα αρώματα γιατί έχουν συμπαθητική μυρωδιά αλλά εντυπωσιακό μπουκάλι.

photo-1

Εμένα όμως με κέρδισε και η συσκευασία που παραπέμπει στην καθαρότητα και τον μινιμαλισμό των παλιών αρωματοπωλείων. Αν θέλεις να συμπληρώσεις τη σειρά, θα βρεις το αντίστοιχο deodorant, κρέμα σώματος, shower gel, κρέμα χεριών και το hairfragrance για να μυρίζουν πάντα υπέροχα τα μαλλιά σου – πίστεψέ με αν το φορέσεις δε χρειάζεται να βάλεις άρωμα -.

photo-1

Δεν μπόρεσα φυσικά να μην δοκιμάσω τη σειρά Body Spa Sense από την οποία και ξεχώρισα το bodu butter Vanilla και το αντίστοιχο scrub, shower gel και το αρωματικό κερί για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε… spa!

photo-6

 

Επέλεξα το άρωμα μου, το νούμερο 18 από τη σειρά Pure και έφυγα με την αίσθηση του νικητή!

photo-7

 

Αν θέλεις και εσύ να βρεις το άρωμά σου, μπορείς να επισκεφτείς το κατάστημα FEDERICO MAHORA, Βάρναλη 2-4 Χαλάνδρι

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News