Αυτά είναι τα 4 καλλυντικά που δεν πρέπει να μοιράζεσαι με κανέναν!

By

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου αρέσει να μοιράζομαι με κανέναν. Πέρα από το φαγητό (που είναι ένα από αυτά), υπάρχουν και μερικά καλλυντικά που δεν μου αρέσει να χρησιμοποιεί κανείς εκτός από εμένα. Δες ποια είναι αυτά…

Μάσκαρα: Λόγω του ότι από το βουρτσάκι μπορεί να μεταφερθούν οφθαλμολογικές μολύνσεις που μπορούν να ερεθίσουν τα μάτια (επεφυκίτιδα, φλεγμονή) καλό είναι να μην μοιράζεσαι την μάσκαρά σου με κανέναν.

kl_kallyntika01

Eyeliner: Με το eyeliner ισχύει ό,τι ισχύει και με τη μάσκαρα. Τα βακτήρια που μπορεί να μεταφερθούν από μάτια σε μάτια μπορεί να ζήσουν στις βλεφαρίδες για εβδομάδες χωρίς να εμφανιστούν συμπτώματα. Επομένως, καλό είναι να μην χρησιμοποιείς το eyeliner κανενός παρά μόνο το δικό σου.

Κραγιόν: Καλό είναι να μην χρησιμοποιείς το κραγιόν φίλων σου καθώς μπορεί μέσω αυτού να μεταδοθούν στα χείλη σου μικρόβια ή ακόμα και έρπης.

kl_kallyntika02

Oποιαδήποτε κρέμα σε βαζάκι: Το πρόβλημα με την κρέμα είναι τα δάχτυλά σου που συνηθίζεις να τα βουτάς μέσα στις κρέμες σου. Βάζοντάς τα, όμως, και στις κρέμες τις κολλητής σου κάνεις ακόμα πιο εύκολη την εξάπλωση μικροβίων. Ακόμα και αν πλένεις πολύ καλά τα χέρια σου καλό είναι να μην βάζεις τα δάχτυλά σου σε καμιά κρέμα – ούτε καν στη δική σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News