Αυτά είναι τα μεγάλα λάθη που κάνεις με τα φρύδια σου!

By

Τα φρύδια είναι αυτά που δίνουν σχήμα στο πρόσωπό μας. Όσο πιο περιποιημένα είναι τόσο πιο όμορφο δείχνει το πρόσωπό σου.

Τα γεμάτα και πλούσια φρύδια είναι πολύ στη μόδα τα τελευταία χρόνια και καλό είναι να τα φροντίζεις και να τα προσέχεις όσο περισσότερο γίνεται. Δες ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνεις…

Τα βγάζεις με το τσιμπιδάκι φρυδιών μόνο μια φορά την εβδομάδα

Μην περιμένεις μια ολόκληρη εβδομάδα για να βγάζεις τα φρύδια σου και να τους δίνεις το σχήμα που θέλεις να έχουν. Από την άλλη μεριά δεν χρειάζεται να το κάνεις ούτε κάθε μέρα. Αρκεί να βγάζεις μια-δυο τρίχες ημερησίως για να διατηρείς το σχήμα που τους έχεις δώσει.

kl_frydia01

Τα βγάζεις ξεκινώντας από τις εξωτερικές τρίχες

Ο καλύτερος τρόπος για να βγάζεις τα φρύδια σου είναι από τη μέση τους. Ξεκίνα από εκεί και πήγαινε σιγά-σιγά προς την άκρη του φρυδιού. Τέλος πήγαινε στην αρχή του φρυδιού -στην εσωτερική γωνία- και βγάλε τις περιττές τριχούλες. Μην το παρακάνεις γιατί θα φαίνεται σαν να κόβεται το φρύδι σου απότομα.

Τα βάφεις στην ίδια απόχρωση με τα μαλλιά σου

Αν έχεις ξανθά μαλλιά τότε το χρώμα των φρυδιών σου πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με τις πιο σκούρες τρίχες σου. Αν είσαι καστανή πρέπει να βάφεις τα φρύδια σου 1-2 τόνους πιο ανοιχτά από τα μαλλιά σου. Αν έχεις ανταύγειες τότε τα φρύδια σου πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα της ανταύγειας.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
LIVE WELL Ευεξία

Πετάγεσαι στον ύπνο σου; Δες πώς εξηγούνται 5 αλλόκοτα πράγματα που κάνει το σώμα σου!

Αν πετάγεσαι στον ύπνο σου, έχεις λόξυγγα, παίζει το μάτι σου ή αισθάνεσαι τσιμπιές σε διάφορα σημεία του σώματός...
Διαβάστε Περισσότερα