Θέλεις μεγάλα εκφραστικά μάτια; Αυτά είναι τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις

By

Πάντα με εντυπωσιάζουν τα δυνατά βλέμματα, τα ζηλεύω, θέλω και εγώ βρε παιδί μου, αλλά όσο ταλέντο και αν έχω στο μακιγιάζ  δεν είμαι και επαγγελματίας. Κατά προσέγγιση τα καταφέρνω – πρόσφατα έμαθα να φοράω πρόσθετες βλεφαρίδες, θα μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σου σε άλλο post – αλλά οι μισές δουλειές δε μου ταιριάζουν.

Πρόσφατα υιοθέτησα το Nude κραγιόν, οπότε ένας λόγος παραπάνω να μάθω ακριβώς πως θα πάω ένα level up το μακιγιάζ μου στα μάτια! Δε χρειάζεται να έχεις διδακτορικό για να αποκτήσεις εκφραστικά μεγάλα μάτια, αλλά τις κατάλληλες διασυνδέσεις και να τις ενεργοποιήσεις. Τουτέστιν, πήρα τηλέφωνο αγαπημένο φίλο Make up artist και μοιράστηκε μαζί μας τα παρακάτω μικρά Tips  για να μπορέσεις κι εσύ να αποκτήσεις μεγάλα και εκφραστικά μάτια.

cf3230fb79f751b124f0f52efdd8a6d3

1. Χρησιμοποίησε highlighter

Μπορείς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο εκφραστικά αν κάνεις το περίγραμμα των φρυδιών σου με highlighter και αν το εφαρμόσεις στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου.

2. Τόνισε τα φρύδια σου

Τα όμορφα και περιποιημένα φρύδια μπορούν να αναδείξουν τα μάτια σου με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι για τα φρύδια για να τα τονίσεις, κερί ή την κατάλληλη σκιά για να βελτιώσεις την εμφάνιση τους.

3. Σχεδίασε καμπυλωτές γραμμές

Οι καμπυλωτές γραμμές γύρω από τα μάτια σου αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο για να τονίσεις και να αναδείξεις το βλέμμα σου. Επιπλέον, είναι πάντα στη μόδα.

4. Χρησιμοποίησε λευκό μολύβι για τα μάτια

Βάλε λίγο στην εσωτερική γωνία του ματιού σου και πάτησε το ελαφρά να απλωθεί, ή χρησιμοποίησε το ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού προς την εσωτερική.

5. Μάκρυνε τις βλεφαρίδες σου

Αν θέλεις κι εσύ να έχεις πιο μακριές βλεφαρίδες, μπορείς να το πετύχεις με τη σωστή χρήση της μάσκαρας σου. Τοποθέτησε τη μάσκαρα στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων σου και με το βλέμμα σου στραμμένο επάνω, μετακίνησε τη και αυτή προς τα επάνω. Έπειτα, κράτησε τη μάσκαρα σου όρθια και δώσε έμφαση σε κάθε μία βλεφαρίδα ξεχωριστά.

80ea29a2b2e779a4e1a9c352d5cb2787

6. Γύρισε τις βλεφαρίδες σου

Χρησιμοποίησε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων για να έχεις πιο όμορφα και εκφραστικά μάτια. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να έχεις ένα πιο φυσικό look.

7. Κάνε smokey eyes

Είναι ένα μακιγιάζ που μπορείς να το κάνεις όλες τις ώρες της ημέρας και βοηθάει τα μάτια σου να φαίνονται πιο φωτεινά και εκφραστικά.

5ed74cbaec982cdd48afbcd104825990

8. Χρησιμοποίησε κραγιόν σε nude απόχρωση

Κι όμως, αν θέλεις να έχεις εκφραστικά μάτια, δε χρειάζεται μόνο να τονίσεις αυτή την περιοχή. Μπορείς να βελτιώσεις το βλέμμα σου χρησιμοποιώντας ένα γυαλιστερό lipgloss σε ουδέτερη απόχρωση ή ένα κραγιόν σε nude αποχρώσεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News