Αυτό είναι το μυστικό για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα (και βρίσκεται στο συρτάρι της κουζίνας σου)!

By

Ψάχνοντας πώς θα μπορέσω να ξεφορτωθώ την ελάχιστη κυτταρίτιδα που έχει κάνει κατάληψη στα καλοσχηματισμένα πόδια μου, έπεσα πάνω σε αυτό το κόλπο το οποίο φυσικά και δοκίμασα.

Το μυστικό βρίσκεται στο συρτάρι της κουζίνας σου. Μιλάω για τον πλάστη τον οποίο είπα να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά στη ζωή μου για διαφορετική χρήση από αυτή για την οποία τον αγόρασα.

Όταν είσαι στο ντους, κλείσε για λίγο το νερό, βάλε στα πόδια σου μια κρέμα απολέπισης και πάρε τον πλάστη. Πλάσε τα σημεία που έχεις κυτταρίτιδα και θα τη δεις σιγά-σιγά να εξαφανίζεται. Αυτό συμβαίνει γιατί βοηθάς στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των ποδιών με αποτέλεσμα να γίνεται λιγότερο εμφανής η κυτταρίτιδα.

Προσωπικά, μπορώ να σου πω με σιγουριά πως έχει αποτέλεσμα. Εσύ τι έχεις να πεις γι’αυτό; Θα δοκιμάσεις τη δύναμη του πλάστη;

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Δείτε γιατί πρέπει το avocado oil να πάρει σημαντική θέση στη ρουτίνα περιποίησης

Τα έλαια είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες σας όσο αφορά την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών. Χαρίζουν θρέψη,...
Διαβάστε Περισσότερα