Αυτό είναι το χρώμα στα μαλλιά που κάθε cool girl λατρεύει!

By

Μπορεί να το βλέπεις και να το κοροϊδεύεις αλλά είναι πολλές κοπέλες που ήδη το έχουν υιοθετήσει και τους πάει πολύ.

Αν είσαι και εσύ έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή τότε δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Μιλάω για το γκρι το οποίο κυριαρχεί στο Hollywood ενώ το βλέπω όλο και περισσότερο ακόμα και στη χώρα μας (που είναι πολύ πίσω στη μόδα και τα trends σε σχέση με το εξωτερικό).

Το trend έχει γίνει τόσο δημοφιλές που έχει και το δικό του hashtag στο Instagram (το #grannyhair) το οποίο απαριθμεί τουλάχιστον 50000 posts.

kl_mallia01

Αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν έντονο χαρακτήρα και προσωπικότητα τότε το γκρι θα μπορούσε να γίνει το χρώμα σου. Διαφορετικά να ξέρεις πως δεν ταιριάζει σε όλες και πως πρέπει να ακολουθείται από σωστό μακιγιάζ και συμπεριφορά για να πεις ότι το στηρίζεις.

Πιο συγκεκριμένα…

Η ειδικός στα χρώματα των μαλλιών, Jasmin Allen, δίνει τα 4 top tips για όσες από εσάς σκέφτεστε να γίνετε γκριζομάλλες.

kl_mallia03

Για να μην δείχνει το πρόσωπό σου άτονο φρόντισε να το τονίζεις φορώντας έντονο κραγιόν στα χείλη σε τόνους που ταιριάζουν με το γκρι (όπως για παράδειγμα το καυτό ροζ).

Τα smoky eyes κολακεύουν πολύ το γκρι καθώς τονίζουν τις πιο σκούρες αποχρώσεις που έχεις στα μαλλιά σου.

Καλό είναι να μην δοκιμάσεις να βάψεις τα μαλλιά σου γκρι στο σπίτι αλλά σε ένα κομμωτήριο ενώ είναι πολύ σημαντκό να περιποιείσαι τα μαλλιά σου για να μην αρχίσουν να δείχνουν θαμπά.

Μην τα παραλούζεις γιατί θα φύγει το χρώμα πολύ γρήγορα ενώ προσπάθησε να τους βάζεις μετά το λούσιμο ένα καλό conditioner.

kl_mallia02

Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως το trend αυτό έχει βοηθήσει γυναίκες όλων των ηλικιών να αγαπήσουν τα γκρι μαλλιά τους είτε αυτά είναι φυσικά είτε όχι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News