Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να ξυρίζεις τις μασχάλες σου!

By

Μπορεί προσωπικά να μην αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα αλλά έχω φίλες που το αντιμετωπίζουν και ζητάνε συνεχώς τις συμβουλές μου. Γι’αυτό αποφάσισα να κάνω ένα σχετικό post και να τους το αφιερώσω. Κορίτσια, όλο δικό σας!

Μην ξεκινήσεις με το που μπαίνεις στο ντους

Αν θέλεις να γίνει καλύτερη δουλειά, ξεκίνα τη διαδικασία του ξυρίσματος από μαλακώσει το δέρμα σου από το ζεστό νερό. Έτσι θα ανοίξουν οι θύλακες των τριχών σου και θα γίνει πιο εύκολα η δουλειά σου.

Κάνε απολέπιση

Μια ελαφριά απολέπιση με ένα scrub με μικρούς κόκκους στην περιοχή θα σε βοηθήσει να αφαιρέσεις οποιαδήποτε ίχνη αποσμητικού ενώ θα διώξεις και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου.

kl_ksyrisma02

Το κατάλληλο ξυραφάκι παίζει μεγάλο ρόλο

Η καλύτερη επιλογή είναι ένα ξυραφάκι με περιστρεφόμενη κεφαλή καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να εισχωρήσει καλύτερα η λεπίδα του στο δέρμα σου και να φτάσιε πιο κοντά στη ρίζα της τρίχας αφαιρώντας την πιο αποτελεσματικά.  

Ξυρίσου το βράδυ

Η καλύτερη ώρα για να ξυριστείς είναι το βράδυ πριν πας για ύπνο. Εκείνη την ώρα δεν θα βάλεις αποσμητικό και έτσι θα αφήσεις την επιδερμίδα σου να αναπνεύσει.

Μην βιαστείς να βάλεις αποσμητικό

Αν δεν ξυριστείς το βράδυ και το αφήσεις για κάποια άλλη ώρα της ημέρας, καλό είναι να μη βιαστείς να βάλεις αποσμητικό αμέσως μετά. Άφησε να περάσει λίγη ώρα και έτσι θα αποφύγεις τον ερεθισμό στην περιοχή.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα